Első trimeszterben lehet fogat tömni?
Figyelt kérdés
Vagy várjam meg a második trimesztert?
Kiesett egy Tömés
Nem fáj
Attól félek hogy ez is hozza járulhat egy esetleges vetéléshez
Olvastam olyat hogy valaki folyamatosan elvetélt és egy fog volt a ludas
Amint kihúzták megmaradt a baba
Vélemény erről?
Esetleg más jart már hasonló cipőben?
2021. szept. 19. 09:23
1/7 A kérdező kommentje:
Plusz kérdés hogy az érzéstelenítés hatással van valamire?
2021. szept. 19. 09:24
2/7 anonim válasza:
Minden trimeszterben lehet. Annyi a különbség, hogy más érzéstelenítőt adnak terhes nőnek.
3/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Nem a méhedben vannak a fogaid.
4/7 anonim válasza:
teherbe eséstől szülésig mehetsz fogmütétekre,fogorvoshoz.terhesn őknek más érzéstelenitést adnak
5/7 anonim válasza:
A vetélést esetleg a begyulladt fog tudja előidézni. Attól, hogy van egy lyukas fogad nem kell megijedni. Nekem van 3 (amiről nem is tudtam csak most a fogorvosi ellenőrzésnél szólt a doki), ami egyáltalán nem fáj, nem érzékeny, mondta a fogorvos, hogy ha szeretném rendbehozni akkor a 18. és huszonvalahanyadik hét között ajánlja vagy szülés után. Mivel nekem eléggé nehezen lehet bírni a fogaimmal én inkább várok vele szülés utánig, nem szeretném, hogy megpiszkálják és begyulladjon.
6/7 anonim válasza:
Fogorvos mondta, hogy csak a röntgent nem szabad terhesen. Nekem volt egy lyukas fogam és egy törött rágófogam is és tömni tömtek érzéstelenítővel, de a rágót nem kezelték (fájdalom nem volt) mert ahhoz röntgen kellett volna.
Gondolj bele, ha begyullad egy fogad, fáj, ha terhes vagy ha nem, meg kell csináltatni. A fogsor (gyulladást és a kalciumot leszámítva) nem nagyon van kapcsolatban a babával.
7/7 anonim válasza:
Igen nekem is csináltak csak vizsgálat előtt jeleztem hogy várandós vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!