Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Inofolic port fogamzásgátló...

Inofolic port fogamzásgátló mellett érdemes szedni, vagy utóbbit hagyjam abba? (Pco-s vagyok)

Figyelt kérdés

Nem tudom már hányadik nőgyógyásznál jártam (magán...), ő pl nő es a pco-ra szakosodott ehhez képest azt mondta, ha még nem szeretnék gyereket, szedjem tovább a tabit plusz inofolic port igyam napi 1x.... (ha minden jól megy, 1-2even belül lesz aktuális a gyerek téma párommal). Inzulinrezisztenciam nem volt (2 éve vizsgálták, idén megyek újra mindenképp), nem vagyok túlsúlyos, sokat sportolok (heti 3-4x), étkezésre figyelek. És mégis, soha nem volt rendben a menstruációm :(

Kb tabletta nélkül évente 4-5x ha megjön. Hormonálisan sem volt semmi lényeges eltérés (kivéve az antimüllerián hormon sajnos). El vagyok keseredve. Nem tudom már mit tegyek, vagy kihez forduljak. Erdemes ezt a port inni kiegészítőként? 26/l

2022. jún. 17. 00:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Az inozitolbevitel emelése számos pozitív hatással járhat az egészséges emberek számára is és néhány kondíció/betegség esetén is:

inzulinrezisztencia (IR), cukorbetegség

testsúlymenedzsment, túlsúly, hasi zsírpárnák (amennyiben azok hormonális eredetűek)

álmatlanság, alvászavarok

depresszió, evészavarok

policisztás ovárium szindróma (PCOS)

menstruációs zavarok, funkcionális meddőség, egyéb termékenységi problémák

pánikbetegség, szorongás, OCD

magas koleszterinszint, magas trigliceridszint, alacsony HDL

magas vérnyomás

PMS tünetek

pikkelysömör, akné

Erre mind jó. Akkor miért pénzkidobás?

[link]

Tessék itt egy olcsóbb változat. Miért terjedt el ennyire, hogy csak gyerekcsinálásra való?

2022. jún. 18. 00:07
 12/13 anonim ***** válasza:
55%
11-es Ezt komolyan elhiszed? Csoda, hogy rákgyógyszerként nem említik.
2022. jún. 18. 00:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom, csak nem jött össze a baba 1 éven belül.

Szedtem inofolicot önszorgalomból, és a ciklusom felborult.

A nőgyógyász mondta, hogy azonnal hagyjam abba.

Azt hittem csodaszer, sajnos nem az.

(Egyébként az alacsony testsúly volt az oka. 165 cm vagyok, és akkor 53 kg voltam. Amint 56 kg-re "híztam" sikerült a baba)

2022. júl. 4. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!