Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan hagyjam abba a stressze...

Hogyan hagyjam abba a stresszelést a babán?

Figyelt kérdés

Borzasztóan ki vagyok azon, hogy nem sikerül a kisbaba. Lassan 1 éve próbálkozunk és minden hónap akkora csalódás, mikor megjön. 27 vagyok, párom 30. Úgy döntöttünk, mostmár elmegyünk egy kivizsgálásra, mert egyre jobban úgy érzem, hogy valami gond áll a háttérben pedig nincsenek káros szokásaink (cigi, ital)

Sokan mondják, hogy ne görcsöljek rá, ne stresszeljek rajta, mert ez is befolyásolhatja, hogy nem jön össze, de egyszerűen nem megy :((( Próbáltam már vitaminokat, ovu tesztet,és mivel havi 2-3 x tudunk csak együtt lenni, azt mindig ovulációkor tesszük. Érzem is az ovut (mellfeszülés, hasszurkálás) szóval olyan jellegű probléma nem adódik ebből, hogy máskorra csúszna az ovulációm mint középidő.

Nagyon félek, hogy még hosszú évek kérdése a dolog, mert ilyenről is hallotam, bár a barátnőm nemrég bejelentette, hogy "becsúszott" nekik a baba...bár nekünk is becsúszna..

Egyébként örökletes problémák nem valószínűek, hisz sem az én, sem a párom családjában nem voltak ilyen gondok.

Mentálisan nem javul a helyzetem, folyton sírok, stresszelek a dolgon és már a párom is megelégeli a dolgot úgy érzem, bár eddig biztatott mindig.

Nem szeretném feladni persze. Valaki jár/járt esetleg hasonló cipőben? Hogyan tudott lelkileg csillapodni, megnyugodni ilyen helyzetben?

Bocsi, ha hosszú lett.

2022. máj. 6. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%
Tehát a párod annyira stresszel a munkahelyén, hogy havi kétszer van szex. Te a gyerek témán stresszelsz. Tök ideálisak a körülmények egy gyerekhez. Ha ennyire stresszelos vagy, nem lesz ám vége a pozitív tesztnél, mert akkor majd a vetéléstől félsz, aztán meg a szüléstől, aztán meg hogy eleget szopik-e. Szerintem előbb magatokat meg a kapcsolatot kéne rendbe rakni...
2022. máj. 8. 10:22
 12/13 A kérdező kommentje:

A kapcsolatunkkal semmi gond nincs köszönöm a törődést :)

A szülés gondolata sosem rémisztett meg, nem fogok aggódni :) Csak azon, hogy összejöjjön

2022. máj. 8. 16:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

El kell menni dokihoz, havi 2 alkalom iszonyat kevés... Én is abban a hitben voltam, hogy tudom az ovu napját, aztán kiderült, hogy totál korán van..

Millió oka lehet, hogy nem sikerül, de ha szeretnétek, akkor tenni is kell érte (havi 2 alkalom kevés)

A doki majd spermavizsgálatot, hormonokat, lehet hsg-t is javasol :)

Ne stresszelj, tényleg nem jó. Induljatok kideríteni, hogy mi a bibi :)

2022. máj. 15. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!