Mennyit stresszeltél a terhességed alatt?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 13:29
1/5 anonim válasza:
Lássuk csak. Anyukámról kiderült, hogy már kb csak fél éve van hátra, egyre gyengébb volt, majd 7 hónapos terhes voltam, amikor meghalt. Nemsokára szülök. Szerinted mennyit stresszeltem, szomorkodtam az utóbbi 9 hónapban? Sokat, sőt, rengeteget! De ilyen alapon sokan szültek már háborús időkben. Ezek sajnos megtörténnek. 😉 Meg kell próbálni a lehetőséghez képest legjobban kezelni. Úgy érzem, hogy nekem a férjem támasza és a másik két gyerekem elterelnek a tényleges fájdalomtól, így csak néha tör rám az egész. Mondjuk 2-3 naponta
2/5 anonim válasza:
Nem éppen könnyű időszak van nálunk sem, de bevettem a leszarom kapszulát és őszintén nem érdekelnek a dolgok. A babák egyészsége a lényeg nekem. A család megpróbál stresszelni, de nem érdekel (költözzünk oda, anyám válik az új férjétől, tesóm felcsinált egy csajt, miközben a felesége terhes, nagypapánk most halt meg balesetben, apám lelépett évekkel ezelőtt, de most akar mintaapa lenni). Viszont én nyugodtan élem az életem a férjemmel és mindent leszarok magasról, mivel én ezeken nem tudok javítani már és nem is az én dolgom.
3/5 anonim válasza:
Minden nap..
És a legvégéig dolgoztam..
Semmi baja a gyerekeimnek
4/5 anonim válasza:
30.héten kiderült h a férjemnek viszonya van, az utolsó 10hét volt életem legstresszesebb 10hete sajnos.
5/5 anonim válasza:
Én sokat.Koraszülött is lett.Azért a stressz nem jó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!