Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit stresszeltél a terhess...

Mennyit stresszeltél a terhességed alatt?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Lássuk csak. Anyukámról kiderült, hogy már kb csak fél éve van hátra, egyre gyengébb volt, majd 7 hónapos terhes voltam, amikor meghalt. Nemsokára szülök. Szerinted mennyit stresszeltem, szomorkodtam az utóbbi 9 hónapban? Sokat, sőt, rengeteget! De ilyen alapon sokan szültek már háborús időkben. Ezek sajnos megtörténnek. 😉 Meg kell próbálni a lehetőséghez képest legjobban kezelni. Úgy érzem, hogy nekem a férjem támasza és a másik két gyerekem elterelnek a tényleges fájdalomtól, így csak néha tör rám az egész. Mondjuk 2-3 naponta
2022. ápr. 11. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Nem éppen könnyű időszak van nálunk sem, de bevettem a leszarom kapszulát és őszintén nem érdekelnek a dolgok. A babák egyészsége a lényeg nekem. A család megpróbál stresszelni, de nem érdekel (költözzünk oda, anyám válik az új férjétől, tesóm felcsinált egy csajt, miközben a felesége terhes, nagypapánk most halt meg balesetben, apám lelépett évekkel ezelőtt, de most akar mintaapa lenni). Viszont én nyugodtan élem az életem a férjemmel és mindent leszarok magasról, mivel én ezeken nem tudok javítani már és nem is az én dolgom.
2022. ápr. 11. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Minden nap..

És a legvégéig dolgoztam..

Semmi baja a gyerekeimnek

2022. ápr. 11. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
30.héten kiderült h a férjemnek viszonya van, az utolsó 10hét volt életem legstresszesebb 10hete sajnos.
2022. ápr. 11. 16:05
 5/5 anonim ***** válasza:
79%
Én sokat.Koraszülött is lett.Azért a stressz nem jó!!!
2022. ápr. 12. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!