Tudnátok jó állami nőgyógyászt ajánlani?
Haziorvosra. Ennyi.
Nőgyógyászt is valaszthatsz, de arra a tb nem terjed ki...
Igen a háziorvosra terjed ki. és ott sem korlátlanul, ha már nincs kvótája és nem a körzetébe tartozol elutasíthat.
Két dolgot tehetsz: vagy ragaszkodsz ahhoz hogy te ilyen dokit szeretnél, és mész magánba, vagy elfogadod az államin azt, akit dob neked a gép.
13 tévedsz!
Utcára, lakohely szerint le van bontva, melyik dokihoz tartozol.
Nálunk pl a fogorvosi rendelőben 4 doki van váltásban. De csak az rgsikhez mehetek tb alapon, mert az a körzetisem.
A háziorvosunknál 6 doki van 1 épületben. Ott is csak az egyikhez járhatok. (Csak én váltottam, azt lehet tb alapon másikat is) hiába a 6 orvos, caak egy a körzetisem.
14, 15, látom az értő olvasas az nem megy.... Ugyan essetek már neki újra
Nem, nem csak a háziorvos, barmelyik másik orvos is, a KITETEL AZ HOGY A KORZETEHEZ TARTOZZ. Tehát a korzetileg illetékes rendelő intézetben pl van 6 nőgyógyász, abból te kivalaszthatod, hogy kihez mennél.
18as, kérlek ess neki mégegyszer. Körzet szerint 1 azaz 1 darab orvos van. Ha hat orvos, az egyenlő 6 körzettel. És ha te pl a Duna utcában laksz, nem mehetsz a Tisza utcát ellátó dokihoz, csak ha vállal, mivel nem a körzetesed.
legalábbis ahol eddig laktam(2. 12. 4. kerület) így van.
19!
Drága, felénk nem csak egy orvos van körzetenként, lévén a Rendelőintézet heti 5 napon reggel 8tol délután 4ig van nyitva. Nőgyógyász naponta minimum 2 rendel, plusz még egy vagy kettő a terhesgondozason. A sima nőgyógyászati rendelesre barmelyikhez lehet időpontot kérni, ha a RENDELOINTEZET korzetebe tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!