Tudnátok jó állami nőgyógyászt ajánlani?
Államiban nincs ilyen.
Az időpontodon aki épp aznap rendel, ahhoz kerülsz
Ha egy fix orvost akarsz, az pénzbe kerül
Miért nincs? Ahova eddig jártam, ahhoz a dokihoz kértem időpontot, akihez én akartam. Ezután pedig a doki mindig úgy hívott vissza, hogy aznapra adott időpontot, amikor ő rendelt. Nem kórházba akarok menni vagy szülészorvost keresek feltétlenül, csak szimplán egy nőgyógyászati szakrendelésre szeretnék eljutni.
És elhiszem, hogy van sok rossz tapasztalat, de szerintem államiban is vannak jó dokik. Nekem volt egy, csak 250 km-el arrébb költöztem, így váltanom kell.
Tény, hogy vannak jó dokik államiban is. En is fogtam ki terhessegem alatt.
De.
Nalunk pl nem így működik.
Először is, az orvosoknak nincs fix napjuk, hogy pl hétfön rendelnek. Kapok egy datumot, es ennyi. Ahhoz kerülök, aki épp benn van. Sajat magához nem is rendelhet vissza, csak a vizsgálat utáni pl 4 hétre, ahol nagy valószínűseggel nem is ő lesz.
Ha felhívom a kartonzót, hogy x y dokihoz szeretnék időpontot, nem tud ugy adni, mert ők sem tudják, az a doki mikor lesz.
Ezert mindjuk, ha fix dokit akarsz, akkor annak ára van
7es igazad van, ez meg a másik. Csak abba a kerületbe mehetsz állami rendelésre, ahol élsz.
Tehát ha te a 4. kerületben élsz, hiába van a 2. kerületben jó orvos te nem mehetsz.
Igények azok vannak látom. De ez nem így működik.
Lehet paszujfalván volt 2 doki, ott egyértelmű volt, hogy vagy az egyikhez mész, vagy a másikhoz. De Budapesten, vagy egy nagyváros korházában van, hogy egyszerre 12 doki is van benn. Nekik pedig össze vissza van a beosztásuk.
És ahogy irják, én pl hiába megyek fel Pestre, mert a gyakorin olvastam, hogy a Béla doki milyen király, kiröhögnek, azt elküldenek, mert nem oda tartozom.
Ha már ekkora igények vannak, ki kell nyitni azt a bizonyos pénztárcát, nem itt erősködni, hogy mindenképp állami doki kell.
Ha meg kong az a pénztárca, akkor tényleg menj államiba, de fogadd el, hogy ez a rendszer nem létezik, amit te kigondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!