Már egy ideje (2 ève) tervezzük a babát a párommal de sajnos nem igazán jön össze, tudnátok olyan babatervezo vitamint ajánlani amitől gyorsabban vagy hamarabb össze jönne a baba?
Egyetlen vitamin sem segít a baba megfoganásában sem a megtartásában csak, hogy kicsit helyre tegyük ezt a zavart.
A vitamin arra van, hogy felkészítse a szervezeted a terhességre, hogy HA majd megfogan a baba VALAHOGY akkor a terhesség alatt ne hulljon ki az összes hajad, fogad stb, mert a magzat rengeteg vitamint elszív az anyától, amit nehéz csak a táplálkozásból pótolni.
Van egy két fontosabb dolog a vitaminokba amik kellenek a baba egészségéhez, pl folsav, de nézz körül egy hírekben sokat mutogatott c.gány putriban ahol kenyérre sem telik, nemhogy femibionra aztán mégis születnek sorra az egészséges gyerekek, anyukának meg 2 foga van, meg 3 szál haja.
Na erre van a vitamin. Amit az ember a várandósság tervezésekor kezd el szedni, hogy mire megfogan a baba már töltve legyen a szervezete és nem a sikertelenségkor gondolkodni rajta, hogy talán szedni kéne.
35 éves kor alatt alatt 1 év sikertelenség után orvosi vizsgálat javasolt mindkét félnek. Lehet, hogy valami tök egyszerű dolog van csak a háttérben amit helyre tesznek 2 hét alatt és már ott is van a pozitív teszt a kezedben.
Jól mindják előttem.
Ennyi idő után már a vitamin nem oszt, nem szoroz - sajnos. Tapasztalat.
De mikor nekünk sikerült, sok segítséggel, én akkor sem szedtem semmi speciális vitamint. Figyeltem a táplálkozásra nagyon és annyi. Bár az igaz, hogy nyár volt, olyankor egyszerűbb.
1. nem a gyerektől lesztek család
2. orvos és kivizsgálás, mert simán lehet, hogy nem passzoltok
Sziasztok , azt el felejtettem mondani hogy 23 éves vagyok.
Én voltam már orvosnál és nálam elméletileg minden jó.
Tsh, pajzsmirigy , cukor , súly.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és el megyünk mind 2 kivizsgálásra hátha valami még se jó. Aranyosak vagytok nagyon!
Hat ez nem sok minden.
Kéne petevezeték átjárhatósági vizsgálat es hormonpanelt nézetni neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!