Sikerulhet igy is a lombik?

Figyelt kérdés

Van egy 2 eves kisfiam, nagyon varjuk a kistesot, de nekem termeszetes utan nem lehet babam, a fiunk is lombik baba. Vele anno rengeteget pihentem beultetes utan, kb a vizespalack volt a legnehezebb amit megemeletem

Na most a kisfiam mellett ez lehetetlen es a ferjemnek pont most kell 5 napot tavol lennie sajnos munka miatt:(

Es tokre felek h emiatt nem fog sikerulni:( sokat kell emelgetnem, pakolok egesz nap, viszem a haztartast:(

Sikerulhet kvazi normal eletvitel mellett js a lombik? A klinikan nagyon hangsulyoztak h kimelo eletmod kene legalabb 1 hetig:(

2022. febr. 25. 19:58
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Nekem meg megjott a vervetel eredmenye es sikerult ti meg nyugodtan rugozzatok tovabb azon h le lettetek pontozva🤣

Koszonom azt a nehany ertelmes valaszt

2022. febr. 28. 21:22
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!

Jó gyorsan lezavarták... Épp hogy csak beültették, még az egy hetet se várták meg a vérvétellel?

2022. márc. 1. 10:51
 23/30 anonim ***** válasza:

Azt nem írta egy szóval sem a kérdező hogy mikor volt az embrió transzfer.

Gratulálok!😊Remélem minden rendben lesz veletek!

2022. márc. 1. 10:56
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem írta, de amiket írt arra enged következtetni.

"a ferjemnek pont most kell 5 napot tavol lennie sajnos munka miatt:(

...

A klinikan nagyon hangsulyoztak h kimelo eletmod kene legalabb 1 hetig:("

Jelen időben írta, hogy a férje elutazik. Illetve, hogy egy hétig kéne kímélő életmód.

2022. márc. 1. 11:03
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Kamu troll.

Ilyen hamar sehol nem derül ki az eredmény

2022. márc. 1. 11:06
 26/30 anonim ***** válasza:

Igen,valóban jelen időben írta most hogy alaposan átolvastam a bevezetőt.

Nem tudom mi van

2022. márc. 1. 11:11
 27/30 A kérdező kommentje:
12 napon volt a vervetel
2022. márc. 1. 19:49
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg már minek kellett kiírni a kérdést úgy mintha épp akkor ültették volna be és nem tudod, hogy most mi tévő legyél, mert még a férjed is elmegy?? Mire jó ez?
2022. márc. 1. 21:35
 29/30 A kérdező kommentje:
Nem ertem teljesen mi a fura v mit irtam rosszul, felreerthetoen, de igazabol nem is erdekel mar.
2022. márc. 1. 22:33
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Látom kicsit vissza vettél az arcodból, most hogy kezd kiderülni, hogy troll vagy.
2022. márc. 1. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!