Sikerulhet igy is a lombik?
Van egy 2 eves kisfiam, nagyon varjuk a kistesot, de nekem termeszetes utan nem lehet babam, a fiunk is lombik baba. Vele anno rengeteget pihentem beultetes utan, kb a vizespalack volt a legnehezebb amit megemeletem
Na most a kisfiam mellett ez lehetetlen es a ferjemnek pont most kell 5 napot tavol lennie sajnos munka miatt:(
Es tokre felek h emiatt nem fog sikerulni:( sokat kell emelgetnem, pakolok egesz nap, viszem a haztartast:(
Sikerulhet kvazi normal eletvitel mellett js a lombik? A klinikan nagyon hangsulyoztak h kimelo eletmod kene legalabb 1 hetig:(
Nekem meg megjott a vervetel eredmenye es sikerult ti meg nyugodtan rugozzatok tovabb azon h le lettetek pontozva🤣
Koszonom azt a nehany ertelmes valaszt
Gratulálok!
Jó gyorsan lezavarták... Épp hogy csak beültették, még az egy hetet se várták meg a vérvétellel?
Azt nem írta egy szóval sem a kérdező hogy mikor volt az embrió transzfer.
Gratulálok!😊Remélem minden rendben lesz veletek!
Nem írta, de amiket írt arra enged következtetni.
"a ferjemnek pont most kell 5 napot tavol lennie sajnos munka miatt:(
...
A klinikan nagyon hangsulyoztak h kimelo eletmod kene legalabb 1 hetig:("
Jelen időben írta, hogy a férje elutazik. Illetve, hogy egy hétig kéne kímélő életmód.
Kamu troll.
Ilyen hamar sehol nem derül ki az eredmény
Igen,valóban jelen időben írta most hogy alaposan átolvastam a bevezetőt.
Nem tudom mi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!