Sikerulhet igy is a lombik?
Van egy 2 eves kisfiam, nagyon varjuk a kistesot, de nekem termeszetes utan nem lehet babam, a fiunk is lombik baba. Vele anno rengeteget pihentem beultetes utan, kb a vizespalack volt a legnehezebb amit megemeletem
Na most a kisfiam mellett ez lehetetlen es a ferjemnek pont most kell 5 napot tavol lennie sajnos munka miatt:(
Es tokre felek h emiatt nem fog sikerulni:( sokat kell emelgetnem, pakolok egesz nap, viszem a haztartast:(
Sikerulhet kvazi normal eletvitel mellett js a lombik? A klinikan nagyon hangsulyoztak h kimelo eletmod kene legalabb 1 hetig:(
Szerintem akkor nem lesz sikeres!!!
Így most jó?????!!!!!
Ha jönni akar akkor úgyis jönni fog,nyugi!Igen,sikerülhet így is!
Amennyit csak tudsz pihensz és kiderül úgyis hamarosan.
Drukkolok!
Én normál életvitelt éltem, épp volt egy alom kiskutya nálunk (tenyésztek). Közben vittem sétálni a nagyokat.
Atom stresszes voltam és full negatív, mivel a 14 leszívott és utána 12 megtermékenyült petesejtből 2 maradt életben a 3.napra. Azt akkor vissza is kaptam. De egyáltalán nem bíztam a sikerben, de közben stresszeltem, hogy mi van ha nem sikerül.
Sikerült. Éppen most lesz a héten 2 éves a lányom.
Szóval az eldöntendő kérdésre a válasz: simán sikerülhet 😉
Persze!Nem mindenki feszült:D
Hogy le lettünk már pontozva aki normálisan válaszolt🤣🤣
Tiszta vicc
A nap poénja:
Azt állítja, hogy ő nem feszült, majd kiakad azon, hogy lepontozták. LOL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!