Sikerulhet igy is a lombik?

Figyelt kérdés

Van egy 2 eves kisfiam, nagyon varjuk a kistesot, de nekem termeszetes utan nem lehet babam, a fiunk is lombik baba. Vele anno rengeteget pihentem beultetes utan, kb a vizespalack volt a legnehezebb amit megemeletem

Na most a kisfiam mellett ez lehetetlen es a ferjemnek pont most kell 5 napot tavol lennie sajnos munka miatt:(

Es tokre felek h emiatt nem fog sikerulni:( sokat kell emelgetnem, pakolok egesz nap, viszem a haztartast:(

Sikerulhet kvazi normal eletvitel mellett js a lombik? A klinikan nagyon hangsulyoztak h kimelo eletmod kene legalabb 1 hetig:(

2022. febr. 25. 19:58
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Ez egy eldontendo kerdes volt, amivel igennel / nemmel kell kb valaszolni… nem azzal h fekudjek melle a foldre enni piknikezni🤦🏼‍♀️
2022. febr. 26. 11:04
 12/30 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem akkor nem lesz sikeres!!!

Így most jó?????!!!!!

2022. febr. 26. 11:19
 13/30 anonim ***** válasza:
71%
Nem, így nem fog sikerülni. Nem csak a fizikai része miatt, hanem mert ide látszik, hogy a stressz szinted is az egekben van. De jobb is lesz így mindenkinek...
2022. febr. 26. 11:28
 14/30 anonim ***** válasza:
20%

Ha jönni akar akkor úgyis jönni fog,nyugi!Igen,sikerülhet így is!

Amennyit csak tudsz pihensz és kiderül úgyis hamarosan.

Drukkolok!

2022. febr. 27. 09:38
 15/30 anonim ***** válasza:
31%

Én normál életvitelt éltem, épp volt egy alom kiskutya nálunk (tenyésztek). Közben vittem sétálni a nagyokat.

Atom stresszes voltam és full negatív, mivel a 14 leszívott és utána 12 megtermékenyült petesejtből 2 maradt életben a 3.napra. Azt akkor vissza is kaptam. De egyáltalán nem bíztam a sikerben, de közben stresszeltem, hogy mi van ha nem sikerül.

Sikerült. Éppen most lesz a héten 2 éves a lányom.

Szóval az eldöntendő kérdésre a válasz: simán sikerülhet 😉

2022. febr. 28. 08:26
 16/30 A kérdező kommentje:
Koszonom a normalis valaszokat. Je volt akinek sikerult ertelmeznie es normalisan valaszolnia🤪
2022. febr. 28. 14:46
 17/30 anonim ***** válasza:
10%

Persze!Nem mindenki feszült:D

Hogy le lettünk már pontozva aki normálisan válaszolt🤣🤣

Tiszta vicc

2022. febr. 28. 16:11
 18/30 anonim ***** válasza:
83%

A nap poénja:

Azt állítja, hogy ő nem feszült, majd kiakad azon, hogy lepontozták. LOL!

2022. febr. 28. 16:14
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
Kötekedj tovább!Legalább nevetek egy jót és legyen nyugalmas és csodás délutánod💕💕
2022. febr. 28. 16:23
 20/30 anonim ***** válasza:
55%
15-ös vagyok. Lepontozhattok, attól még így történt. vagy a pontozgatás minek szól?
2022. febr. 28. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!