Sikerulhet igy is a lombik?
Van egy 2 eves kisfiam, nagyon varjuk a kistesot, de nekem termeszetes utan nem lehet babam, a fiunk is lombik baba. Vele anno rengeteget pihentem beultetes utan, kb a vizespalack volt a legnehezebb amit megemeletem
Na most a kisfiam mellett ez lehetetlen es a ferjemnek pont most kell 5 napot tavol lennie sajnos munka miatt:(
Es tokre felek h emiatt nem fog sikerulni:( sokat kell emelgetnem, pakolok egesz nap, viszem a haztartast:(
Sikerulhet kvazi normal eletvitel mellett js a lombik? A klinikan nagyon hangsulyoztak h kimelo eletmod kene legalabb 1 hetig:(
Szia próbálj meg tényleg pihenni. Rendelj kaját,nem kell takaritani,ha kupi van se fog senkit érdekelni.... esetleg keress egy segítséget akár pénzért erre az 5 napra.amikor a kicsi alszik te is feküdj le...
Szurkolok
Ertem koszi
Egyebkent a spontan terhesseg ilyen szempontbol egeszen mas…
Hogy halasszam el, mar bent van az embrio a pocakomban😂
Latom itt senkinek nincs gyereke fogalmatok sincs mit jelent egy kisgyerekkel egyedul lenni itthon. A pihenes eselytelen max alvasidoben. Es ez nem az emelgetesrol szol. Na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!