Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Két napos embrióval sikerült...

Két napos embrióval sikerült valakinek a terhesség?

Figyelt kérdés

2022. jan. 29. 15:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A progeszteronod inkább a progi pótlás miatt magasabb. Az ovitrelle-be hcg hormon van, ezért sem tesztelhetsz előbb. Viszont a vérvételbe úgy tudom, hogy nem zavar be :) mi újság van veled? Hogy vagy?
2022. febr. 9. 08:09
 12/18 A kérdező kommentje:
Eléggé izgatott, a holnaputáni vérvétel miatt. Utoljára vasárnap görcsöltem, azóta néha pici derékszurka, meg a mellfájás, fejfájás kitart, sokat alszom, de semmi több. Tavaly az első lombik után nagyon rosszul voltam, ahhoz képest most tejesen jól vagyok. Az Ovitrellet úgy értettem, hogy szerintem attól további plusz progeszteron termelődött, mert tavaly nem kaptam, és akkor csak 120 volt ez az érték.
2022. febr. 9. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Szorítok, hogy jó híreket kapj. Meg is tudod aznap az eredményt?
2022. febr. 9. 18:24
 14/18 A kérdező kommentje:
Eddig még éjfél előtt mindig megkaptam az e-mail-t az eredményről. Nagyon köszönöm a szorítást 🥰
2022. febr. 9. 18:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia kérdező. Hogy vagy? Remélem jó hírt kaptál? 🙏
2022. febr. 12. 18:34
 16/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült 😔 Köszönöm, hogy szorítottál értünk. Reménykedem a májusban..
2022. febr. 13. 11:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom. 😟 Kívánom, hogy a következő sikerüljön. Addig is kitartás.
2022. febr. 13. 12:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Azóta mizu? :)
2022. nov. 17. 12:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!