Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Két napos embrióval sikerült...

Két napos embrióval sikerült valakinek a terhesség?

Figyelt kérdés

2022. jan. 29. 15:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Igen, nekem sikerült.😊 2db 2 napos embriót kaptam vissza, 1 maradt velünk, jelenleg 21 hetes vagyok.
2022. jan. 30. 21:41
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, és gratulálok!😊 Én tegnap kaptam vissza egy két napos embriót, ez volt a 3. lombikunk, és kicsit izgulok, hogy csak egy sikerült és már 2 naposan visszaadták.
2022. jan. 30. 23:03
 3/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm :) bízz benne, elég egy is a sikerhez. ☺️ Én is szkeptikusan álltam ahhoz, hogy 2 naposan kaptam vissza, kb. mindenhol azt olvastam, hogy 3 vagy 5 naposan kapták vissza. Simán sikerülhet 2 napos embrióval is :) nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen a beültetés. 😊
2022. jan. 31. 10:30
 4/18 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy milyen tüneteid voltak? Nekem nagyon fáj tegnaptól a mellem, de gondolom az ovitrelle mellékhatása, derék és petefészek szúrás folyamatosan, illetve pms tüneteket is érzek (fejfájás, melegség), ez még szerintem korai, ciklus 18. napon vagyok.
2022. jan. 31. 17:04
 5/18 anonim ***** válasza:

Én azt az egyet tudom neked tanácsolni, hogy senkihez ne hasonlítsd magad és ne keresd azokat a tüneteket amik esetleg másoknál voltak.

Én pl barátnőm tüneteiből indultam ki és nagy hülyeség volt. Ő is lombikos és neki pl. Folyamatosan szúrkált és görcsölt a méhe. Én meg pont ugyan azt a nagy semmit éreztem mint a 2 sikertelen inszeminációnál. Abból kiindulva és barátnőm tüneteiből kiindulva én 1 hét után teljesen elengedtem azt, hogy ez sikerült. Annyira megvoltam róla győződve, hogy tuti nem lett belőle semmi, hogy a gyógyszereket is majdnem abbahagytam,gondoltam minek terheljem feleslegesen a szervezetem.

Nekem se mellfeszülés, se hányinger nem volt. Most így visszagondolva talán az egyetlen tünet az volt, hogy jobb oldalt a bikini vonalnál volt húzódó érzésem, de az se folyamatosan, úgyhogy azt meg annak tudtam be akkor, hogy biztos rosszul ültem 😃

Szóval a lényeg, hogy szerintem ezt sajnos nem lehet tudni, hogy kinél mit jelent az, hogy ha van tünete vagy nincs. Nehéz kivárni tudom 😕

Én 1 héttel előbb teszteltem, na de nem azért mert annyira türelmetlen voltam, hanem mert egy másik barátnőm nem hagyott békén a teszttel, hogy csináljak, mert tuti sikerült és ne legyek ilyen negatív stb... Mindennap ezt mondogatta és annyira felidegesített már vele, hogy mondtam neki megcsinálom aztán majd meglátja a nagy semmit, akkor majd megnyugszik ő is, csak aztán én lepődtem meg 😃

2022. jan. 31. 17:32
 6/18 A kérdező kommentje:
Tényleg nehéz kivárni a vérvételt, és tudom, hogy csak akkor kapok biztos választ, de a fejfájásra, és tegnaptól többször is nagyon görcsöl a hasam, nem tudok nem figyelni :(
2022. febr. 3. 10:00
 7/18 anonim ***** válasza:
A görcsök jót is jelenthetnek :) barátnőmnek görcsölf a hasa beágyazódáskor. Mikor kell menned vérvételre?
2022. febr. 4. 14:37
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy érdeklődsz 🤗 Ma voltam progeszteron vérvételen, és jövő héten pénteken lesz a hcg vérvétel. Ma még be kell adnom 1/4 Ovitrelle-t. A progeszteron pótlást sajnos ,,kicsit” rosszul viselem…
2022. febr. 4. 14:59
 9/18 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit 🙂 tudom, hogy rossz ilyenkor magadban örlődni, én is így voltam. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen ☺️ miért, milyen tüneteket okoz nálad?
2022. febr. 4. 15:45
 10/18 A kérdező kommentje:
Gyakran fáj a fejem, plusz a hőhullámok..A hasam csak csütörtökön görcsölt kb. fél percig, azóta néha derékszurkálást érzek, ami elviselhető, azonkívül most semmi mást. A progeszteron érték jó magas lett, 272,35 nmol/L…gondolom az Ovitrelle miatt.
2022. febr. 5. 12:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!