Én azt az egyet tudom neked tanácsolni, hogy senkihez ne hasonlítsd magad és ne keresd azokat a tüneteket amik esetleg másoknál voltak.
Én pl barátnőm tüneteiből indultam ki és nagy hülyeség volt. Ő is lombikos és neki pl. Folyamatosan szúrkált és görcsölt a méhe. Én meg pont ugyan azt a nagy semmit éreztem mint a 2 sikertelen inszeminációnál. Abból kiindulva és barátnőm tüneteiből kiindulva én 1 hét után teljesen elengedtem azt, hogy ez sikerült. Annyira megvoltam róla győződve, hogy tuti nem lett belőle semmi, hogy a gyógyszereket is majdnem abbahagytam,gondoltam minek terheljem feleslegesen a szervezetem.
Nekem se mellfeszülés, se hányinger nem volt. Most így visszagondolva talán az egyetlen tünet az volt, hogy jobb oldalt a bikini vonalnál volt húzódó érzésem, de az se folyamatosan, úgyhogy azt meg annak tudtam be akkor, hogy biztos rosszul ültem 😃
Szóval a lényeg, hogy szerintem ezt sajnos nem lehet tudni, hogy kinél mit jelent az, hogy ha van tünete vagy nincs. Nehéz kivárni tudom 😕
Én 1 héttel előbb teszteltem, na de nem azért mert annyira türelmetlen voltam, hanem mert egy másik barátnőm nem hagyott békén a teszttel, hogy csináljak, mert tuti sikerült és ne legyek ilyen negatív stb... Mindennap ezt mondogatta és annyira felidegesített már vele, hogy mondtam neki megcsinálom aztán majd meglátja a nagy semmit, akkor majd megnyugszik ő is, csak aztán én lepődtem meg 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!