Mitől lehet ez a sok méhnyaknyák folyás?
Férjemmel már 1.5 éve próbálkozunk. Én PCO+IR-es vagyok. A ciklusom második felében Progesterone Exceltist szedek (2x1), 11 napig. Majd ez a 11 nap után másnap reggel meg is szokott jönni és mensi előtt már teljesen száraz szoktam lenni. Jelenleg még csak 1 napja késik és a megszokotthoz képest jóval több nyákom van. Terhességi teszt ma reggel negatív volt. :(
Kezdek aggódni hogy esetleg egyéb probléma állhat a háttérben.
Az állaga, szaga és színe teljesen normális.
Valaki tapasztalt már hasonlót? Mi volt a dolog mögött?
Szerintetek menjek el dokihoz?
Már július óta kezelve van mindkét probléma :)
Havonta kell látogatást tegyek a dokihoz ultrahangra is, már túl vagyok egy 3 hónapos clostilbegyt kúrán is, most kezdem majd ismét szedni 2 hónapig. Doki szerint ha nem jön össze a 2. closti kúra alatt, akkor tovább kell menjünk meddőségibe. Szóval a PCO és az IR is kezelve van már gyógyszerekkel és vitaminokkal + diéta. A mozgás műtét miatt jelenleg nem megy. Progeszteront pedig a progi hiányom miatt szedek:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!