Júniusban szültem a kislányom, 6 hetes kontrollon írtak fel azaliat, szedtem kb 2-2 és fél hónapig. De abba hagytam mert szeretnénk kistesot. többi lent ?
Figyelt kérdés
A menstruációm így alakult szülés utan: aug 13-22ig, utána szept 17-okt 12ig(!!), pontosan nem emlékszem mikor hagytam abba a gyógyszert valahogy szept vége felé. November elsején voltunk együtt utoljára, teszteket csinálok folyamatosan mind negatív :( semmi esély babára?2021. nov. 12. 21:39
21/21 anonim válasza:
Akkor már végképp ne idegeskedj, foglalkozz a picivel és bizakodj a legjobbakban. Minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!