Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Júniusban szültem a kislányom,...

Júniusban szültem a kislányom, 6 hetes kontrollon írtak fel azaliat, szedtem kb 2-2 és fél hónapig. De abba hagytam mert szeretnénk kistesot. többi lent ?

Figyelt kérdés
A menstruációm így alakult szülés utan: aug 13-22ig, utána szept 17-okt 12ig(!!), pontosan nem emlékszem mikor hagytam abba a gyógyszert valahogy szept vége felé. November elsején voltunk együtt utoljára, teszteket csinálok folyamatosan mind negatív :( semmi esély babára?
2021. nov. 12. 21:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%
Ha rendszertelen még a menzeszed, akkor csinálj 2-3 hetente egy tesztet, így tuti nem maradsz le semmiről. Naponta felesleges.
2021. nov. 12. 21:45
 2/21 A kérdező kommentje:
Rossz Ez a bizonytalanság. Legalább akkor jönne meg vagy lenne pozitív a teszt h tudjam...
2021. nov. 12. 21:48
 3/21 anonim ***** válasza:
Rendszeres egyáltalán már a menzeszed? Amíg nem áll be újra, addig kevés az esély az újabb terhességre.
2021. nov. 12. 21:53
 4/21 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy rossz, de attól nem lesz jobb, hogy naponta hergeled magad feleslegesen a tesztekkel. 😊
2021. nov. 12. 21:56
 5/21 A kérdező kommentje:
Nem rendszeres :( meg se jott azóta. Október óta
2021. nov. 12. 22:00
 6/21 anonim ***** válasza:
51%
Várj amíg rendeződik, normalizálódik a ciklusod, addig elég kevés az esély. Ne siettesd ezt a folyamatot.
2021. nov. 12. 22:21
 7/21 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is várj még, még fél év sem telt el a szülés óta. Még amúgy is korai lenne egy újabb terhesség.
2021. nov. 12. 22:44
 8/21 A kérdező kommentje:
Tudom hogy korai lenne, csak szeretnénk ha kevés különbség lenne köztük... de próbálok várni, jovohonapban megyek nogyogyaszhoz h írjon valami gyógyszert fel amivel rendszeres lesz a ciklus
2021. nov. 12. 22:49
 9/21 anonim ***** válasza:
29%
Én csak azt nem értem azalia mellett hogy volt menstuációd?! Amellett nem lehet, hiszen egyfázisú fogamzásgátló,amit szünet nélkül kell szedni, tehát nincs megvonásos vérzés. Gondolom szoptatsz is akkor még. Az megint csak nehezíti a teherbeesést.
2021. nov. 13. 01:05
 10/21 anonim ***** válasza:

Szia én homerozos modszerrel követtem a ciklusomat miután abbahagytam az azaliat, nekem akkor 9 hónapos volt a babám.

Tök jól látszott, hogy az első két ciklusban nem volt ovulacio. Akkor 21-24 napokra volt a verzesem.

A harmadik hónapra állt helyre.

Az azalia mellett általában nincs vérzés, de nekem volt néhány alkalommal.

Fél év is lehet mire helyreall a ciklusod.

Egyébként a szoptatás is közrejátszhat, nem írtad hogy szoptatsz e.

2021. nov. 13. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!