Hogyan dolgozzam fel?
Figyelt kérdés
Nővéremék és Mi is több mint 5 éve küzdünk azért, hogy teherbeessünk. Úgy néz ki nekik sikerült, de nekünk továbbra sem. Örülök, hogy sikerült nekik, de közben minden egyes orrom alá dörgölt boldog téma a babájukkal kapcsolatban arra emlékeztet, hogy én milyen szerencsétlen vagyok, hogy nekünk nem sikerült még mindig, pedig kislány korom óta Anya akarok lenni, ők nem is akarták annyira mint mi. van még valaki aki hasonló cipőben van? Lehet ezért gonosz vagyok, vagy mondhattok bármit, de borzasztó nehéz magammal megküzdenem ebben a helyzetben. Belefáradtam az egészbe. Körülöttem mindenkinek sikerül, csak nekünk nem, annyi mindent próbáltunk már. Borzasztóan elvagyok keseredve. És akkor még most Tesómék boldogságához is jópofát kéne vágjak. Nem megy 😭2021. nov. 12. 13:59
11/12 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm a bíztatást, sokat segített amit írtál, hogy nem vagyok egyedül!! Sikerült túl lépnem rajta. Az idő segített, meg nekem is sikerült a lombik, bár sajnos 6. hetesen elvetéltem, szóval most már más problémám van.
2022. ápr. 11. 13:51
12/12 anonim válasza:
1-es valószínű ők is csak tetteknék a nagy örömüket..:) De az biztos a gyerek a legjobb dolog a világon.. ezzel biztos sokat segítettél a kérdezőnek..az empátia kiveszett az emberekből. Kérdező hogy vagy azóta?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!