Aki erosen tulsulyos, de nem akar onmagara se figyelni, miert sir hogy nem esik teherbe?
Figyelt kérdés
Vagy mi miatt nem tud fogyni??2021. okt. 8. 11:41
11/19 anonim válasza:
Nem mindenkinek ez az élete legnagyobb problémája hogy van rajta 6 kg. Te tökéletesség! 🤦♀️
12/19 A kérdező kommentje:
Ember. Nem is errol szol a kerdes.
2021. okt. 8. 15:05
13/19 anonim válasza:
Ember, hallottál már arról, hogy a ma túlsúlyos nők többsége endokrin betegség miatt túlsúlyos?!
14/19 A kérdező kommentje:
Rendben van.
2021. okt. 8. 15:10
15/19 anonim válasza:
Nekem is van családtagom konkrétan kórházban a covid alatt mikor bevinni sem lehetett neki semmit kb …
Ne fogyott pedig előtte azért nassol főzött minden ott meg a minimális kis kaját ette diétát volt betegen és nem fogyott semmit közel egy hónap alatt
16/19 A kérdező kommentje:
Jobbulást neki! Már kiengedték?
De ez lehetetlen hogyan nem fogyott??
2021. okt. 9. 14:09
17/19 anonim válasza:
Te az vagy, aki néhány napja azon csámcsog egy másik kérdésben, hogy az unokatestvére nem tud teherbe esni ugye?
18/19 anonim válasza:
16 Akiről szó van az unokatestvérem, azota kiderült mi a baja, amire kapott gyógyszert de nem fogyott.
19/19 anonim válasza:
Nem rád értettem, hanem a kérdezőre. Néhány napja egy másik kérdésben az IR-es, túlsúlyos rokona teherbe esési problémájàt tárta ide valaki es nagyon hasonló a stílusa mint itt a kérdezőnek. De szerintem ő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!