Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Aki erosen tulsulyos, de nem...

Aki erosen tulsulyos, de nem akar onmagara se figyelni, miert sir hogy nem esik teherbe?

Figyelt kérdés
Vagy mi miatt nem tud fogyni??

2021. okt. 8. 11:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Azért ez így eléggé bicskanyitogató, ne haragudj. Mondom ezt úgy, hogy nekem nincs túlsúlyom. A lustaságon kívül számos oka lehet, IR, PCOS, pajzsmirigy… stb.
2021. okt. 8. 12:02
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Biztos azért mert sok túlsúlyos nő is lazán teherbeesik. Nem feltétlenül ez az ok önmagában, sőt általában szerintem nem. Nem lenne akkor az a sok normál súlyú gyermektelen pár. Függetlenül attól mondom ezt, hogy én hogy állok a túlsúly kérdéséhez.
2021. okt. 8. 12:02
 3/19 anonim ***** válasza:
63%

Igen, valószínűleg jelenteni fogja valaki a kérdésed.

Amúgy az IR meg a PCOS sem a levegő minőségétől szokott kialakulni, de a túlsúly valóban ezeknek az egyik következménye lehet.

2021. okt. 8. 12:05
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Pajzsmirigy problémám van. Állítom fele annyit nem eszek mint sok sovány ember, mégsem fogyok csak drasztikus diétával. Amúgy én ismerek olyan sovány nőt aki 8 év után esett csak teherbe. Most akkor hogy is van ez?
2021. okt. 8. 12:08
 5/19 anonim ***** válasza:
32%
Ha az egészségtelen táplálkozás és túlfogyasztás vagy/és ivás, mozgásszegény életmód miatt elhízott - akkor vagy nem látja magát, vagy nem érdekli. Lehet depressziós stb.
2021. okt. 8. 12:11
 6/19 A kérdező kommentje:

Lehet! Amugy igen. Erzekeny tema. Lattam not aki napi 3 tabla 150grammos csokit evett kozben sirt hogy nem megy lejjebb a Kg.

Olyat is hogy eheztette magat de akkor miert nem fogyott. Kb ehezett es van rajta 40kg plussz. Hogy lehet? A napi 1 etkezes keves! De mar szinte semmit se eszik es nem fogy. Pedig 3x kell enni/nap de egeszsegesen. Jo hat bicskanyitogato de nem mindig ok nelkul nem fogynak! Van aki tenylegesen nonstop kajal..

2021. okt. 8. 12:19
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Ez amúgy kb olyan kérdés, hogy ha nincs pénz eltartani a gyereket, akkor miért akar? Vagy ha nem tud addig nem dohányozni/inni...
2021. okt. 8. 12:23
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon sok olyan betegség van ami szinte lehetetlenné teszi a fogyást. Közte olyan is ami ha kezelve van se változik a dolog. Ezen kívül lehet hormon probléma, lelki ok. De pl a magzatvédő vitaminok (amit ugye szedj már terhesség előtt) tartalmaznak olyan vitaminokat amik növelik az étvágyat. Azért nem enni úgy hogy folyton éhes vagy....
2021. okt. 8. 12:24
 9/19 anonim ***** válasza:
46%

Egészséges táplálkozás nem elég a tartós fogyáshoz. Mozogni kell, de hát ahhoz ugye lustikák vagyunk.

Megjegyzem csomó - általatok felsorolt - betegséget pont az elhízás generál, és nem fordítva. Hoppácska, ez valahogy mindig elfelejtődik.

Kivételek persze vannak, néha.

2021. okt. 8. 12:33
 10/19 A kérdező kommentje:
Ez igy van #9!! Pontosan! Mondom ezt ugy hogy volt rajtam +6 kg es nagyooon zavart!! Minden erommel azon voltam h leadjam. Borzalmasan zavarna ha kover lennek, vagy az is ha anorexias!
2021. okt. 8. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!