Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szólsz, hogy a tévéknél...

Mit szólsz, hogy a tévéknél túlsúlyos, vagy akár kifejezetten kövér riportereket (hölgyeket) is alkalmaznak?

Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 17:37
A kérdező szavazást indított:
Örülök, tetszenek, és/vagy támogatom a nyitott hozzáállást
Jobban örülnék, ha csak túlsúly nélküli hölgyeket alkalmaznának riporterként.
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Mi kellene szólnom?
2021. júl. 29. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Stabil alapon áll minden TV-készülékünk, biztosan nem rogynak össze. Elefántokat biztosan kibírnak, sokszor nézek természetfilmet.
2021. júl. 29. 17:48
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 esetleg szavazni.

#2 👍

2021. júl. 29. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
1-es vagyok! Nem szavazok, mert fel sem merül bennem a kérdés, hogy véleményem kellene, hogy legyen. A kérdésed azt sugallja, hogy ellenzed. Én meg azt mondom, nem szeretem a tökéletesen kinéző szereplőket, mert nem vagyunk azok. Ez nem tetszés, nem támogatás, nem ellenzés.
2021. júl. 29. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Tudtad hogy ha egy ember bőrét 1 mm széles csíkokra vágjuk és összecsomózzuk, akkor ahhoz hogy az egyik vége pont a földig érjen, olyan magasról kellene lelógatni mint ahonnan én leszarom? (Kövér ember börét figyelembe véve)
2021. júl. 29. 18:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Elismerem, lehetett volna olyan opció is, hogy egyáltalán nem érdekel.
2021. júl. 29. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!