Magyarországon miért nincs kpop bolt? Nagyon sok videot láttam, hogy külföldon vannak kifejezetten kpopos boltok, ahol albumokat és egyéb marha jó dolgokat tudnak vásárolni a fanok.
"de senki sem mondhatja, hogy nem lenne ra kereslet."
Hát én mondom. Nincs annyi belőletek, és főleg, nem olyan vastag a pénztárcátok, hogy egy direkt erre specializálódott szaküzletet fent lehessen tartósan tartani.
Akkor miért nem nyitsz te egyet?
Az a többezer(?) ember az talán párszáz vásárlót jelent. Akik ráadásul nem ugyanazt a két-három terméket akarnák megvenni, tehát a párszáz ember miatt bérelni kell egy üzletet, tartani egy komoly raktárkészletet, üzemeltetni egy webshopot, és reménykedni. Reménykedni, hogy az általad vélt többezer rajongó elköltsön legalább havi ötszázezer forintot, mert ennyiből tudnád fenntartani az üzlethelységet, frissen tartani a készletet, fizetni az adót, a közüzemi számlákat, és tudnál talán heti egyszer még egy pizzát is rendelni magadnak.
Havi félmillió.
Szerinted ez meglenne garantáltan minden hónapban?
Mert ha igen, akkor nyisd meg magad az üzletet.
7-es szerintem nem kell okoskodni hogy mennyi rajongó van itt 4-nek qurva nagy igaza van!
Én pl tisztában vagyok vele hogyan és mivel is lehet nyitni egy üzletet ez a szakmám is
A több ezer rajongó nem vásárol folyamatosan a több ezer rajongóból csak pár százan vesznek valamit azok is csak alkalmanként!
1 tényleg erre szakosodott üzletet itt lehetetlen fent tartani!
Alapból szólok ha valaki vállalkozást csinál annak kötelezően kell fizetni adókat pl Kata vagy SZJA
A Kata után 50ezer havonta lényegtelen hogy van bevétel vagy nincs!
SZJA után százalékot kell fizetni de ott is alapból havonta 100ezer az alap!
Ott van még az üzlet bérleti díja a megrendelt termékek költsége + vámja
Ez egyszerűen nem éri meg főleg itt az itteni fanokkal!
Rendeljetek csak eBay vagy weversen és hasonlo oldalakon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!