Van-e Magyarországon rendezvény, program kifejezetten kövér nők számára?
Szegénység: nem jut pénz minőségi táplálkozásra, megfelelőmennyiségű fehérjére
Stressz: ahol kevés a munkahely, az emberek azért reszketnek nap, mint nap, hogy nehogy elveszítsék a munkájukat. A stresszhormon is növelheti a kényszerevést.
Idősebb életkor: Lecsökken a testi aktivitás, kevésbé regenerálódik a szervezet, izomvesztés, zsírlerakódás.
Én egy olyan kelet-magyarországi települést választanék ismerkedésre - már ha és is "fatfan" lennék-, ahol kevés a munkahely, és az illető mondjuk egy pékségben dolgozik, ahol korlátlan szénhidrátot tud megenni, ami nap mint nap folyamatosan zsírban rakódik le.
1. Kisteleki kistérség
Egy lakosra eső összes nettó jövedelem: 497 183 Ft/év/fő
Egy adófizetőre eső összes nettó jövedelem: 1 205 837 Ft/év/fő
vagy Csenyéte ami fent van BAZ megyében, de mivel ott nem találtam pékséget ezért kinéztem a közeli Forró település, Buci nevű pékségét, már csak azt kell kideríteni, dolgozik-e ott "fat bottomed girl"... ahogy a Queen énekelte anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!