Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Magyarországon miért nincs...

Magyarországon miért nincs kpop bolt? Nagyon sok videot láttam, hogy külföldon vannak kifejezetten kpopos boltok, ahol albumokat és egyéb marha jó dolgokat tudnak vásárolni a fanok.

Figyelt kérdés

2020. nov. 27. 23:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hat szerintem sokkal több animes van mint kpop-os... főleg ugy hogy az animének nagyobb kultúrája van valamint elterjedtebb nyugaton mint a kpop sokkal

Valamint az anime

Itt jobb esetben albumok és egyéb cuccok amik drágábbak lennének az animes cuccok

Ettől függetlenül rá neztem a boltra...ha nem lenne animecon akkor nem tudna fent tartani magát.... szerintem igy is csak hobbi bolt valami gazdag pesti srácnak...

És a szezon is japan illetve animecon-on kivul szerintem nagyon nem fut neki...!

A kpop meg még inkabb nem futna mert ahogy mondtam a lemezek drágábbak szerintem neked sem lenne jó hogy +2-3 ezerrel többet kellene fizetni sőt talán 5 ezerrel csak mert helyi bolt! Ilyen teren az eBay sokkal jobb

Mert bizony ők nagy ker aron megveszik az albumot ami átlagosan (kis ker ár 5000) na most vesznek nagy ker áron 200db-ét ezt olyan 4500-5500-ért kapjak meg + szálitás és vám... (lehet németből is akar) szoval egy album ami neked eBay-en mondjunk 6000 szakítással együtt akkor abban a helyi kpop boltban lenne 7000-8000 is

2020. nov. 28. 12:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Hat..Ohm..A media marktban vannak 15000+ Ert is albumok..Szovall az a 7000-8000 nem is olyan veszes..Amugy nyugi meg ertettem amit mondtok. Maradjunk a wewersenel.
2020. nov. 28. 12:46
 13/17 anonim ***** válasza:

igen media market pont ez a lényeg csak ilyen árak mellett éri meg meg nekik

mindenki jobban jár főleg ti akik venni akarnak ha ebay és weversen rendelitek meg mert nem megy át 3-4 kézen hogy meg kapjátok

2020. nov. 28. 17:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Itt is biztos sikeres lenne, ha lenne legalább egy Budapesten. Vidékről sokan feljönnének vásárolni. A Mentalkipi online bolt is eléggé sikeres.
2020. dec. 11. 10:05
 15/17 anonim ***** válasza:
2021. jan. 20. 10:50
 16/17 anonim ***** válasza:
#15, ez egy nagyon jó reklám Evelynnek, azonban a kérdező nem webshopot keres hanem fizikai térben létező üzletet.
2021. jan. 20. 11:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem reklámnak szántam hanem csak segíteni próbáltam mert innen lehet venni albumokat és itt van Magyarországon, sajnos olyan üzletet nem találtam ami nem webshop sajnálom ha reklámnak tűnt de tényleg csak segíteni akartam😌
2021. jan. 20. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!