Fiúk! Mi tetszik nektek? A vékony a kicsit teltebb vagy akár a kicsit túlsúlyos lányok jönnek be inkább?
Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 12:51
1/13 anonim válasza:
A formás, tehát ne legyen csontváz, nálam ennyi a kikötés.
2/13 anonim válasza:
sportos vagy kicsit teltebb
A sportos nem gyúróst jelent,hanem aerobik formát. Ki nem birom a gyúrós lányokat állni, szexuális szempontból
A kicsit teltebb pedig nálam azt jelenti egy 5 kiló plussz van rajta de még feszes mell comb és fenék, nem pedig, hogy hurkás
3/13 anonim válasza:
Utolso: szep almok, kar, h szuz vagy meg es az is maradsz egy darabig xd
4/13 anonim válasza:
Vékony és a kicsit teltebb lányok jönnek be. A túlsúlyos nem igazán.
5/13 anonim válasza:
4
te meg kár, hogy egy beteg agyú skizofrén homoszexuálisnak születtél, nem kevés rosszindulattal
Talán meg sem kellett volna születned vagy ha épp ha működne Auschwitz akkor oda való lennél
6/13 anonim válasza:
Nem számít, csak magas legyen. Vagy legyen egy belsö nöiessége.
8/13 anonim válasza:
7/8.. mi számit magasnak neked? Valakinek már a 165 is magas xd
10/13 A kérdező kommentje:
Én mondjuk 175cm vagyok, 55kg. Magas szinten kézilabdázok. Szócal nem vagyok hurkás.
2020. júl. 14. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!