Bizonyos fokú túlsúly felett nem végzik el a lombikot??? Ez igaz?? Miért?
Szerinted miért nem?
Mert kockázatai vannak. Egy nagyon túlsúlyos nő hogy akár egészséges terhességet kihordani?
A gyermekvállalás áldozatokkal jár. Mondjuk kezdetben azzal, hogy az ember lefogy a gyermeke egészségének kedvéért.
Simán lehet, hogy maga a túlsúly (és az azzal járó egészségügyi gondok) akadályozza a természetes teherbe esést/a terhesség megtartását (gondolok itt IR vagy cukorbetegségre, pajzsmirigy gondokra, stb), és amíg ezeket nem kezeli a nő és nem kerül egy optimális állapotba a terhességhez, addig mondhatni felesleges elkezdeni a beavatkozást, mert egyrészt tovább ronthat az egészségén, másrészt nagy valószínűséggel kudarc lesz az is.
Az, hogy pontosan mekkora túlsúly felett nem kezdik el, az konkrét orvos a konkrét nő esetében tudja megmondani.
Le kell fogyjon és megoldódik ez a probléma.Nem olyan könnyű tudom de nem lehetetlen ha életmódot vált és mindent megtesz.Jobban is érezné magát utána és ezt tapasztalatból mondom mert én is majdnem 20 kg-tól szabadultam meg.
Eleinte nehéz volt de aztán belejöttem és már mozgás nélkül el sem tudnám az életet képzelni bár most nem lehet mert a beültetés eredményét még nem tudjuk és addig nem ajánlott a sport.Még ha lefogy sincs garancia a sikerre mert már én is a másodiknál tartok de valószínűbb a siker mint így ahogy most van.Fogyni fogyni és fogyni mást nem tehet.
Esnek túlsúlyosok is teherbe egyébként de elég rizikós és főleg hogy neki van is pár problémája így még veszélyesebb.Én sem csinálnám meg neki a beültetést így ha orvos lennék
Én is lefogytam,a cigit leraktam,az altatót leraktam,na?
Nekem ennyit ér hogy sikerüljön
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!