Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy tudnám ezt az egészet...

Hogy tudnám ezt az egészet elengedni? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám eléggé összetett.. Megpróbálom röviden. Volt egy szar gyerekkorom nem vertek de lehet jobb lett volna mint amit lelkileg átéltem . 3an vagyunk lányok tesók. Én vagyok a legidősebb. Én sose voltam elég jó, tökéletes. Én ha kettest vittem haza nagyon nagy balhé volt belőle , húgom meg kétszer járta a hetediket de az nem volt baj. Ők ketten mindig jók voltak a szüleimnek, én még mindig a bűnbak. Zenéltem táncoltam, olvasó veresenyeket nyertem de sose érdekelt senkit ,egyedül a mamám volt az aki mindig szeretett. Most pedig az a helyzet gyereket szeretnénk de nem jön össze és emiatt nagyon rosszul érzem magam, úgy érzem ebben sem vagyok jó ebben sem felelek meg mert nem esek teherbe szörnyű érzés már ezzel is álmodok...csak akkor keresnek ha kell valami, ha én nem mennék haza , nem találkoznánk akár fél évig is pedig 3 utcára lakunk egymástól. És már tudom előre hogy ha terhes leszek se lesz semmi lelki tamaszom és ha megszulok se változik semmi,akkor se jönnek majd . De ugyanígy a két húgom se. Pedig mondhatni én neveltem őket még anyám apám állandóan veszekedett , nálunk laktak miután kilakoltatottak őket. Nem tudok ezen túllépni hogy én miért nem vagyok jó ? Én mindig dolgoztam tanultam mégse volt elég , a középső húgom meg ott hagyta a gimit nem dolgozik mégis ő az isten. Úgy érzem ez is gatol a teherbeesésben. Hogy lépjek túl ezen?
2021. szept. 29. 18:22
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Van oktatóvideo is hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=YUb0sC6txdU
2021. szept. 30. 08:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Igazatok van ! Csak mindez olyan nehéz , mikor én úgy érzem nem érdemlem ezt , és rossz látni , érzékelni hogy a két húgommal milyen jóba vannak. Igazából ha otthon vagyok nincs vita megkérdezik felületesen hogy miujsag és ennyi számomra az a legfájóbb hogy ebben a helyzetben hogy orvosról orvosra járok , nincs egy jó szó felém. És azért okolom őket a teherbeesési gondjaimmal mert egyrészt a gyerekkorom miatti fel nem dolgozott sérelmek, másrészt pedig már 15-vagy 16 éves voltam mikor már nőgyógyászatilag volt bajom , anyám egyszer vitt el orvoshoz , kontrollra soha többet nem , gyógyszert se váltott ki mert "nem volt rá ". Inkább erre nem . Soha semmilyen orvoshoz nem vitt el mikor tudta hogy baj van nálam ,és ez a mai napra csak megsokszorozodott. Ha anno ezt kezelik ma már lehetnèk terhes lehet.. ettől függetlenül tudom hogy Igazatok van és jobb lenne nekem nélkülük, de ez nem olyan egyszerű,hogy zárjam ki a saját apám és anyám ? Úgy érzem olyan dolog miatt szenvedek amiről nem tehetek ...én nem kértem anno az életet ,mégis kaptam .
2021. okt. 2. 02:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!