Hogy tudnám ezt az egészet elengedni? Többi lent
Én csak egy kis megjegyzést szeretnék hozzáfűzni, amin egy kicsit rágódhatsz, míg pszichológust keresel.
Tudod minden embernek van valami csomagja amit cipel. Azok akiket vernek, általában lelkileg is bántalmazottak szóval az ő sorsukat ne kívánd magadnak, az kétszer olyan rossz. A felnőtté válás során normál esetben az ember növeszt egy extra réteget magára, mert felnőttnek lenni nem könnyű. Nem tudom hány éves vagy, de úgy érzem megmaradtál gyerek szinten. Mai napig visszafelé mutogatsz, a gyerekkori sérelmeiden rágódsz, és még mindig a szüleidet okolod olyan dolgok miatt amihez nincs közük. Nem miattuk nem tudsz teherbe esni. Amennyiben a frusztráció a baj, annak a te érzelmeid az oka az irányukba, és ezt a problémát nálad kell kezelni, nem náluk.
A másik, hogy felnőttként még normális gyerek-szülő kapcsolattal sem szokott mindig erős kapcsolat lenni. Lelkitámasznak ne őket akard használni, pláne úgy, hogy amikor kötelességük lett volna se voltak a támaszaid. A párodnak kell a lelkitámaszodbak lenni, vagy a barátaidnak, illetve egészséges lelkülettel te magad lehetsz annyira stabil, hogy nincs szükséged egyéb támaszra. Ebben fog segíteni a pszichológus.
Amennyiben úgy érzed kihasználnak a szüleid, és nem szeretnek, mérgező a kapcsolatotok, akkor szépen iktasd ki őket az életedből. Nen lesz nehéz, ha nem keresnek. Viszont akkor ténylegesen el kell fogadd, hogy ez van, nem szerettek eléggé, nem akarod a társaságukat.
Engedd el a múltat, ne rágódj rajta. Pszichológus remélhetőleg segóteni fog.
Sok sikert kívánok, remélem valamennyit tudtam segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!