Ingyenes meddőségi kezelés?
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy a férjemmel segítségre lesz szükségünk, hogy végre megfoganjon a várva várt babánk. Nem igazán vagyok tisztában a jelenlegi helyzettel, hogy mi ingyenes és mi fizetős a meddőségi kezelesek közül és ebben kérem a segítségeteket. Pécsen létezik TB által támogatott meddőségi központ? Ha igen, akkor pontosan melyik az?
Külföldön élünk és a folyamatot már elkezdtük: sperma vizsgálat, gén összeférhetetlenség, atjarhatosagi vizsgálat mind megvan. A többit a közelgő hazakolzotesunk után tervezzük.
Szívből gratulálok nektek!
Nekem is ez a legnagyobb problémám, hogy nem akarnak a kiváltó okkal foglalkozni, csak egyből a kezelés 2500€-t. Volt egy vetelesem másfél éve és azóta megváltozott a ciklusom és nem tudom, hogy miért. Se a nogyogyaszom, sem a meddőségi klinika nem igazán foglalkozik a dologgal és engem nagyon zavar. Atjarhato vagyok és állítólag van peteeresem is de folyamatos barna folyassal küzdök....Pajzsmirigy és cukor rendben. Anno elsőre sikerült a baba, most pedig sehogy sem akar jönni. Közben úgy alakult, hogy hazakoltozunk és így itt már nem vágunk bele az inszeminacioba.
Köszönöm de inkább csak Pécs érdekelne.
Gratulálok nektek!!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!