Lehet később megtér majd még az apaságra?
Figyelt kérdés
Párom nem akar gyereket, egyelőre meg se tudom róla győzni. Azon gondolkodom hogyan tudnám rávenni hogy megtérjen az apaságra, hogy rájöjjön hibás a mostani gondolkodása.2021. szept. 8. 17:46
11/15 anonim válasza:
"Én akarom meggyőzni". Na, itt a probléma. Ennél többet nem is fűzök hozzá. Gyönyörű egy kapcsolat ez is.
12/15 anonim válasza:
Kérdező, te hány éves vagy, 16? Egy gyerek nem csak pozitívumokkal jár, hanem - természetesen a sok öröm mellett - rengeteg lemondással, áldozattal, türelemmel stb, az anya és az apa részéről is. A párod nem hibásan gondolkodik, hanem vannak akik nem akarnak gyereket, és ezzel nincs semmi probléma. Ha te akarsz gyereket, ő meg nem, akkor nincs jövője a kapcsolatotoknak, mert itt nem létezik kompromisszum.
13/15 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
18 évesen én se akartam hallani se róla soha, aztán meg nagyon-nagyon szerettem volna.
Ebben azért változik az ember.
Mondjuk ha már 30 éves, akkor nem.
Ha 17, akkor igen.
14/15 anonim válasza:
Ha már győzködni kell az már gáz..
15/15 anonim válasza:
Hány éves, mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!