Lehet később megtér majd még az apaságra?
Miért hibás a gondolkodása? Nem mindenki akar gyereket, ami teljesen rendben is van.
Nem az a megoldás, hogy győzködöd. Vagy elfogadod, vagy keresel egy olyan partnert, akivel megegyezik a gyermekvállalásról való elképzelésetek.
Ettől függetlenül még változhat, hogy akar, talán beszelgessetek róla, hogy mik azok a tényezők, amelyek meglétekor újra tudná gondolni a dolgot.
Nem akarok véletlenül teherbe esni, nem vagyok hülye tudom elhagyna akkor!
Én akarom meggyőzni hogy belássa hogy egy gyerek csak pozitivumokkal jár és hogy milyen szuper dolog az apaság
"egy gyerek csak pozitivumokkal jár és hogy milyen szuper dolog az apaság"
Nem, nem csak pozitívumokkal jár, és az apaság is hatalmas felelősség.
Szerintem te is gondolkozz még el a dolgon!
Jaj …
Hagyd beken nem hibas a gondolkodasa legalabb ismeri magat.
Hat marhara nem vattacukor a gyerekvallalas. Jo lenne ha elgondolokodnal azon mit jelent egy gyerek.
Evekig minden pillanatban ott kell allni mellette ha epp nem alszik.
Nincs hetvege nincs karacsony se semmi ot akkor is ugyanugy el kell latni.
Vagy nezz meg engem. 3eves havi 3hetet beteg a negybol antibiotikumot szedek en is eppen es dolgozom es latom el a beteg gyereket egyszerre. Nah ez is egy pelda arra h mivel jar ha szulo vagy nem csak a nagy szemekkel rad nez es megolel cimu sztorik. Tarsd tiszteletben ha mashogy gondolkodik
Sehogy. Ha nem akar gyereket, nem tudod meggyőzni. Téged meg lehetne győzni, hogy a gyerekvállalás nem éri meg? Ugye nem. Akkor fordítva miért gondolod, hogy működik?
Győzködés helyett keress olyan partnert, akivel egyeznek az elképzelések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!