Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehet később megtér majd még...

Lehet később megtér majd még az apaságra?

Figyelt kérdés
Párom nem akar gyereket, egyelőre meg se tudom róla győzni. Azon gondolkodom hogyan tudnám rávenni hogy megtérjen az apaságra, hogy rájöjjön hibás a mostani gondolkodása.
2021. szept. 8. 17:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy később meggondolja magát. Viszont erre a legrosszabb módszer az, ha "véletlenül" teherbe esel. Arra ugyanis nagyon kicsi az esély, hogy a nem kívánt gyerektől jöjjön meg a kedve a babázáshoz, viszont a gyerek életét sikeresen el lehet b***ni ezzel a módszerrel. Ha van időd kivárni azt, amíg meggondolja magát, akkor oké, de ha hamarabb kifutsz az időből, mint ahogy a párod gyereket szeretne, akkor talán mással kellene babát vállalni.
2021. szept. 8. 17:50
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Miért hibás a gondolkodása? Nem mindenki akar gyereket, ami teljesen rendben is van.

Nem az a megoldás, hogy győzködöd. Vagy elfogadod, vagy keresel egy olyan partnert, akivel megegyezik a gyermekvállalásról való elképzelésetek.

Ettől függetlenül még változhat, hogy akar, talán beszelgessetek róla, hogy mik azok a tényezők, amelyek meglétekor újra tudná gondolni a dolgot.

2021. szept. 8. 17:54
 3/15 A kérdező kommentje:

Nem akarok véletlenül teherbe esni, nem vagyok hülye tudom elhagyna akkor!

Én akarom meggyőzni hogy belássa hogy egy gyerek csak pozitivumokkal jár és hogy milyen szuper dolog az apaság

2021. szept. 8. 17:54
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Megtér? Max megéri. Megtérni azt jelenti, hogy valaki hirtelen vallásos lesz.
2021. szept. 8. 17:55
 5/15 anonim ***** válasza:
98%

"egy gyerek csak pozitivumokkal jár és hogy milyen szuper dolog az apaság"

Nem, nem csak pozitívumokkal jár, és az apaság is hatalmas felelősség.

Szerintem te is gondolkozz még el a dolgon!

2021. szept. 8. 17:57
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha azt gondolod, hogy csupa rózsaszín felhő a gyerekvállalás, akkor te vagy az, aki nem áll készen a gyerekvállalásra.
2021. szept. 8. 17:59
 7/15 anonim ***** válasza:
97%

Jaj …

Hagyd beken nem hibas a gondolkodasa legalabb ismeri magat.

Hat marhara nem vattacukor a gyerekvallalas. Jo lenne ha elgondolokodnal azon mit jelent egy gyerek.

Evekig minden pillanatban ott kell allni mellette ha epp nem alszik.

Nincs hetvege nincs karacsony se semmi ot akkor is ugyanugy el kell latni.

Vagy nezz meg engem. 3eves havi 3hetet beteg a negybol antibiotikumot szedek en is eppen es dolgozom es latom el a beteg gyereket egyszerre. Nah ez is egy pelda arra h mivel jar ha szulo vagy nem csak a nagy szemekkel rad nez es megolel cimu sztorik. Tarsd tiszteletben ha mashogy gondolkodik

2021. szept. 8. 18:04
 8/15 anonim ***** válasza:
96%

Sehogy. Ha nem akar gyereket, nem tudod meggyőzni. Téged meg lehetne győzni, hogy a gyerekvállalás nem éri meg? Ugye nem. Akkor fordítva miért gondolod, hogy működik?

Győzködés helyett keress olyan partnert, akivel egyeznek az elképzelések.

2021. szept. 8. 18:04
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok? Amúgy nem lehet senkit sem rávenni, majd ha ő akarja, megérik rá, akkor. Addig felesleges evvel próbálkozni. Még ha vhogy sikerülne is rávenni, mivel igazából nem akarná, így bármikor vissza táncolhat, hogy ő ezt mégsem akarja. Akkor jönnek majd az igazi problémák...
2021. szept. 8. 18:22
 10/15 anonim ***** válasza:
96%
"Én akarom meggyőzni hogy belássa hogy egy gyerek csak pozitivumokkal jár" - a te gondolkodásod a hibás egyedül, és ne haragudj, de szerintem neked nem való gyerek.
2021. szept. 8. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!