Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan győzzem meg a feleségem...

Hogyan győzzem meg a feleségem, hogy megtartsuk a babát?

Figyelt kérdés
Van már 2 lányunk, 1,5 éves és 8 évesek, Bp-en lakunk saját lakásban (2 szobás), nincs hitelünk, nem állunk rosszul anyagilag, kocsinak is van, nem rossz. Mindkét terhessége problémás volt, de figyelve volt, és az utolsó 2 hónapot kórházban töltötte. Azt mondja ilyet nem szeretne többet, és nem akar több gyereket... Én nagy családot szeretnék 3. Gyereket is, na meg akkor felvenném a nagycsaládos támogatásokat, csok vissza nem térítendő 10 m ftot tudnánk is venni nagyobb lakást, azzal sem lenne probléma, hogy most csak 2 szobás lakásban lakunk. Most nem jött meg neki amikor kellett volna (már 3 hete késik kB), van otthon terhességi teszt de még nem csinálta meg, nem akarja.

2021. aug. 5. 10:36
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
66%
Te ugye trollkodsz? Azt se tudjátok, hogy terhes-e, mert azt hiszi, a teszttől lesz terhes, ezért nem meri megcsinálni. Ha terhes, akkor se biztos,hogy tőled. Eleve, ha másfél-2hónapja szexeltetek, és 3 hete késik neki, akkor nem jön ki a matek. Átlagos ciklus esetén, akkor kb.7 hetes lenne most, ami azt jelenti, hogy kb.5 héttel ezelőtti szexből jöhetett össze. Ha másfél-2 hónappal ezelőtti szexből lenne terhes, azt már lassan el se tudná vetetni, szóval emiatt nem kell aggódnod. De a leírtak alapján szerintem inkább azon kezdj el gondolkodni, otthon voltál-e egyáltalán 5 hete🤷 Na, és akkor még van 2 gyereketek, akikből az egyik 8! éves. Két ilyen észlény mellett hogy maradt egyáltalán életben? Egy aranyhalat nem bíznék rátok. Á, tuti kamu.
2021. aug. 5. 13:07
 32/41 anonim ***** válasza:

Nem semmi faszi vagy te. Problémás terhességek, 2 hónap kórház, te meg erőszakoskodsz, hogy de hát te nagy családot akarsz. Beszarok. Véletlen se jusson eszedbe, hogy a feleséged egészségével játszol bakker. Tényleg, ő nem is fontos. Minek egy egészséges anya a meglevő kettőnek, nem? Pofám leszakad rajtad.

Nekünk is két gyerekünk van, én toxémiás lettem mindkettőnél. Már a második is azért lett, mert sokaknál nem ismétlődik ez a probléma, reméltük, nálunk se fog. Ismétlődött, veszélyes rám is, a babára is. Hálisten ezt a két terhességet mindenki egészségesen megúszta, de én is azt mondtam, hogy több ilyet köszi, de nem. Pedig 3 gyereket akartunk. Csak az én férjem érdekes módon úgy van vele, hogy legyen inkább kettő, de maradjunk egészségesek, eszében sincs kockáztatni, hogy egy harmadik terhességnél bajom legyen nekem és/vagy a kicsinek. Kicsit gondolkodhatnál ezen te is.

2021. aug. 5. 14:38
 33/41 A kérdező kommentje:
Pont terhességi toxémia volt, hellp szindróma...
2021. aug. 5. 14:49
 34/41 anonim ***** válasza:
És ennél többet nem tudsz reagálni????
2021. aug. 5. 14:50
 35/41 A kérdező kommentje:
Hát most mit, kórházban volt a második terhesség utolsó 2 hónapjában, császárral szült, előtte megfigyelés alatt volt + vizsgálatok, jobb helyen nem lehetett volna így. Első terhességnél meg voltunk bent a kórházban a szülés előtt már 2 héttel, kB 4 alkalommal hogy rosszul van, elájult, vizesedett stb, nem tartották bent, aztán már annyira rosszul volt, hogy mentővel bevitettük, és akkor meg azt mondták, miért nem jöttünk korábban, ha ilyen állapotban van (holott mondtuk, hogy voltunk már 4* de hazaküldték),azonnal sürgősségi császár lett karácsony másnapján éjjel.
2021. aug. 5. 15:05
 36/41 anonim ***** válasza:
55%
Férjem éjszakás és még 8 hónapos terhesen is pár hetente szexelunk egy rövid menetet 😅 a szex bárhol megoldhato max rövid menet lesz. Leirod miket csinálsz, de ebben csak a gyerekek vannak. Oké hogy nincs szex, de romantika azért van, randi stb.? Feleséged egészsége legyen már fontosabb mint a 3. Gyerek ( megjegyzem szerintem veled együtt kijon a 3)😅
2021. aug. 5. 16:19
 37/41 anonim ***** válasza:

Sétálgatásokról beszéltél, de mi van a házimunkával?

Mert ha a munkád miatt a feleségedre szakad 2 gyerek ellátása (amiből az egyik 0-24-es) és az összes háztartási munka (mosás, főzés, takarítás, rendrakás..) akkor ne csodálkozz ha nem akarja megtartani a babát (ha van).

2021. aug. 5. 23:02
 38/41 anonim ***** válasza:
35: és te ezek után belehajszolnád egy újabb terhességbe. Hát gratulálok. Ne zavarjon, hogy konkrétan belehalhat, vagy lehet a baba súlyosan koraszülött, ebből adódóan sérült, esetleg ő is meghalhat. Semmiség. Tök jó, hogy első 2 alkalommal nem lett baj, de semmi garancia rá, hogy most se lenne. Még kórházban sincs rá garancia. Gondolom ő örül, hogy megúszta, és nem vinné vásárra a bőrét újra. Láthatóan téged viszont ő egyáltalán nem érdekel. Szép házasság ez is.
2021. aug. 6. 11:31
 39/41 anonim ***** válasza:
69%
Csináltatok azóta tesztet?
2021. aug. 6. 13:07
 40/41 anonim ***** válasza:
66%
Én tökre megértem a kérdezőt. Nő vagyok, volt egy zavartalan, egy problémás terhességem és egy vetélésem, két pici gyerekem van, álmom a nagy család, de a férjem nem akar harmadikat. Legutóbb engem is mentő vitt be, ezt a részét az ember, ha akar még gyereket, elfelejti. Mi sem nagyon szexelünk, 1,5 havonta 1x, nincs ebben semmi rendkívüli, két kisgyerekkel. Nem azt mondom, hogy ez az ideális, de ez van. Finoman beszéld rá, hogy tartsátok meg, biztosítsd a támogatásodról.
2021. aug. 8. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!