Hogyan győzzem meg a feleségem, hogy megtartsuk a babát?
Nem semmi faszi vagy te. Problémás terhességek, 2 hónap kórház, te meg erőszakoskodsz, hogy de hát te nagy családot akarsz. Beszarok. Véletlen se jusson eszedbe, hogy a feleséged egészségével játszol bakker. Tényleg, ő nem is fontos. Minek egy egészséges anya a meglevő kettőnek, nem? Pofám leszakad rajtad.
Nekünk is két gyerekünk van, én toxémiás lettem mindkettőnél. Már a második is azért lett, mert sokaknál nem ismétlődik ez a probléma, reméltük, nálunk se fog. Ismétlődött, veszélyes rám is, a babára is. Hálisten ezt a két terhességet mindenki egészségesen megúszta, de én is azt mondtam, hogy több ilyet köszi, de nem. Pedig 3 gyereket akartunk. Csak az én férjem érdekes módon úgy van vele, hogy legyen inkább kettő, de maradjunk egészségesek, eszében sincs kockáztatni, hogy egy harmadik terhességnél bajom legyen nekem és/vagy a kicsinek. Kicsit gondolkodhatnál ezen te is.
Sétálgatásokról beszéltél, de mi van a házimunkával?
Mert ha a munkád miatt a feleségedre szakad 2 gyerek ellátása (amiből az egyik 0-24-es) és az összes háztartási munka (mosás, főzés, takarítás, rendrakás..) akkor ne csodálkozz ha nem akarja megtartani a babát (ha van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!