Hogyan győzzem meg a feleségem, hogy megtartsuk a babát?
És csodálkozol hogy, nem akar még egy gyereket..nem is értem..Nem is értelek..
3 gyermekünk van. A legkisebb 8 hónapos.
Férjem nehéz fizikai munkát végez. 6-18ig hétfőtől vasárnapig. Igen jól olvasod.Hétvégén a saját házunkat építi mert kőműves. Még is heti 3x minimum együtt vagyunk 🤷♀️
22#
Látom sikerült megfogni a légyeget cuncika.
Ezzel azt akartam kihozni a kérdezőnek, hogy ne fogjunk mindent a fáradtságra. 😉 Ha egyik sem hajlandó ápolni a házasságukat akkor ne csodálkozzanak ha nem jó valami.
Látom egyeseknek szájba kell rágni mindent. Sebaj.
Képzeld mi sem csak szeretkezéssel ápoljuk a házasságunkat.
ha te kefélsz 🤷♀️ egészségedre.
Mondjuk nem is értem minek kötekedsz mikor nem is Neked írtam, hanem a kérdezőnek. 🤷♀️
A kérdezőnek meg egyszerűbb kifogásokat gyártani ahelyett, hogy kivenné a részét mindenből.
25 #
Bocs én nem az a fajta vagyok aki muszájból szeretkezik 🤷♀️
Addig totál teoretikus ez a kérdés, amíg azt sem tudjátok, terhes-e. Valószínűleg azért nem akar most még egy gyereket, mert
1. fél, hogy belehal vagy lerokkan és a meglévő kettőnek se lesz anyja, vagy koraszülött lesz a harmadik mindenféle eü. bajjal (nem tudom, miért volt kórházban...?)
2. nagyon fáradt, kimerültek a tartalékai, valami mást szeretne csinálni. Ez tipikusan másfél-két évesen jön elő az anyáknál, amikor visszavágynak már a munkahelyre, felnőtt társaságba, hogy ne csak az otthoni mókuskerékről szóljon az életük.
Ha ezeken tudsz valahogy segíteni, akkor tudod meggyőzni. Az is lehet, hogy most "csak" meg van ijedve, és ezt így dolgozza fel, de lelkiismereti okok miatt végül addig halogatja, amíg kifut az időből (ha egyáltalán terhes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!