Lombik előtt állunk, mindkettőnk részén vannak gondok, szükséges a lombik. Azonban most ugye kötelezni fognak az oltásra (röntgen asszisztens vagyok). Akik lombikoznak/lombikoztak, beoltatnátok vagy beoltattátok magatokat?
Figyelt kérdés
Pfizer oltás jöhetne szóba a betegségeim miatt.
Nem kérdés, ha én igen, a férjem is oltat. Eddig nem szerettünk volna, dolgoztam covidos betegek közt, kollegáink is voltak betegek, azonban mi sosem szedtük össze a vírust (férjemet heti 1x, engem 2 naponta tesztelnek).
Az orvoshoz csak 1 hónap múlva megyünk vissza, szabadságon van, így nem tudjuk elérni, bár 99% hogy javasolná az oltást. Jövőhétn tudnánk menni felvenni az első adagot
2021. júl. 29. 13:25
11/14 anonim válasza:
Hogy kötelezhetnek az oltásra?!😡😡😡😡
12/14 anonim válasza:
Hogy nélkül, ezek szerint. Amúgy már alapból eüsként köteleznek ha jól tudom. Ráadásul háromra, nem? Az már csak a hab a tortán, hogy lombikos. Mondjuk én beoltattam magam, nem különösen tartok tőle. De majd írok ha gyikemberré valtoznek.
13/14 anonim válasza:
Tegnap volt a beültetésem, én be vagyok oltva, eddig minden orvosom ajánlotta is.
Egyébként nem kötelező az oltás lombikhoz, csak egy pcr teszt a leszívás előtt ha nem vagy oltva.
14/14 anonim válasza:
De nem a lombik miatt kell beoltatnia magát, hanem mert az összes egészségügyi dolgozónak kötelezővé tették az oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!