Lombik előtt állunk, mindkettőnk részén vannak gondok, szükséges a lombik. Azonban most ugye kötelezni fognak az oltásra (röntgen asszisztens vagyok). Akik lombikoznak/lombikoztak, beoltatnátok vagy beoltattátok magatokat?
Pfizer oltás jöhetne szóba a betegségeim miatt.
Nem kérdés, ha én igen, a férjem is oltat. Eddig nem szerettünk volna, dolgoztam covidos betegek közt, kollegáink is voltak betegek, azonban mi sosem szedtük össze a vírust (férjemet heti 1x, engem 2 naponta tesztelnek).
Az orvoshoz csak 1 hónap múlva megyünk vissza, szabadságon van, így nem tudjuk elérni, bár 99% hogy javasolná az oltást. Jövőhétn tudnánk menni felvenni az első adagot
Nőgyógyász kolléganőm lombikozik, beoltatta magát.
Én is ezt tenném.
Szintén eü.-s vagyok, beoltattam magam még januárban, aztán márciusban kezdtük is volna a lombikot (13. lett volna), de a megkezdett GNRH mellett nem jött meg a menses-em, és spontán sikerült; a két elzáródott petevezetékem ellenére, 10 év sikertelen próbálkozás után is.
Szoktunk viccelődni a férjemmel, hogy lehet, nekünk csak ez az oltás hiányzott hozzá, mert utána egyből sikerült is szinte.
#3, gratulálok nektek🥰
Sajnos ugye ez nem választás kérdése, mert kötelező beadatnunk 🙄
A ciklusomat nem tudja felborítani, mert szinte nincs is, 3-5 havonta jön meg, bármit csinálunk.
Nekünk januárban volt sikertelen lombikunk, mikor kiderült hogy nem sikerült, beoltattam magam, én is eü-ben dolgozom.
Nálam is van gond (pcos+ir) de alapvetően a férjem oldalán volt nagy probléma, emiatt lombikoztunk.
Majd májusban spontán terhes lettem 2 év után először, nyáron indult volna a 2. lombik. Azóta 17 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!