Most akkor mi van? 25-ös erősségű a vastag. A vékony elvileg 10-es 😭
Figyelt kérdés
Félve teszem fel a kérdést. Mert úgy vettem észre itt az az új szokás mindenkit lehurrognak. Van már időpontom 9-re nőgyogyászhoz. De El vagyok keseredve. Hátha járt már igy valaki. Szoval 3-halvány pozitiv napközben és egy reggel. 2 negativ az egyiket napközbe csináltam a másikat reggel. Május 22- én kellet volna megjönnie.2021. júl. 2. 08:40
11/14 A kérdező kommentje:
Tegnap csináltam negativ 🥺
2021. júl. 3. 10:02
12/14 A kérdező kommentje:
Tegnap csináltam negativ 🥺🥺Már nem merek. Kilencedikéig valahogy kibirom. Szivem szerint naponta csinálnék töbször 😅 de már tul sok....
Ma megint olyan mint amikor meg akar jönni. Szédülök remegek görcsölök. Meg szúrkál a köldökömnél. Mondjuk az nem szokot. De még semmi..
Rohangálok wcre reggel óta 😅
2021. júl. 3. 10:03
13/14 anonim válasza:
Nézess béta hcg-t magánlaborban. Abból egyből kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!