Enyhe inzulinrezisztencia esetén elég ha tartom a diétát?
Már 2 hete tartom a diétát. De egyszerűen semmilyen mozgás nem fér bele az életembe. Itt van 2 gyerek plusz a háztartás és a munka.
Volt akinek csak diéta elég volt és sikerült a baba?
Nincs túlsúlyom, 54 kg vagyok.
Mindenképp mozogj, a gyerekek bevonásával, amit egyik előző írt a táncikálásról, nagyon szuper ötlet. Hetente 3x20-30 perc nagyon intenzív HIIT jót tesz az IRnek.
Ha hektikus a napod, hogy tartod a diétát? Ugye annak része hogy normálisan méricskél az ember és kb 3 óránként eszik.
Nekem, őszintén nem segített a 160 grammos diéta, szenvedtem is amikor tartottam. Visszafogott időszakos böjtöt (14-15 óra/nap) csinálok pár hónapja, nekem az rántotta rendbe az inzulinérzékenységem (bár a babára még várunk).
A 160 grammos diétát hirdetők alapköve hogy naponta 5x egyél keveset. Ennek hála szinte folyamatosan fenn van az inzulinszint, jobbik esetben nincsenek kiemelkedő tüskék benne, de folyamatosan emelkedett szinten van tartva akár 16 óra hosszáig. Van akinek a kilengések visszafogása már segít, nekem csak az segített, hogy 14-15 óráig nem eszek, és akkor min. 12 óráig "alapon" áll az inzulinom, ez javítja az érzékenységet is.
Csak egy tipp, mindenkinek más válik be.
Én 16 évesen CSAK a diéta segítségével fogytam majdnem 20 kilót, amikor ezt az egészet elkezdtem.
A mozgás a mindennapos testnevelés órákban, illetve a szükséges, napi sétálásokban ki is merült, nem volt egy nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!