Most akkor mi van? 25-ös erősségű a vastag. A vékony elvileg 10-es 😭
Kedd napközben csináltam (gyogyszertárban vettem 2 darabos pregnasens terhességo teszt csík a neve) haloványan de ott van. Ezért szerda reggel elsőből csináltam mégegyet. Ami még mindig halvány volt. Ezért vettem a kispoltban (pepino 10 erősségű tesztet 2 darabot) ami negativ lett. igy gondoltam megcsinálom másnap reggel a másikat hátha sokat ittam vagy valami.Ez volt tegnap reggel. Az is negativ lett. A mensesemnek május 22- én kellet volna megjönnie. Juniusban nem volt.
Azt még leírom, hogy junius 17 én voltam dokinál mert kérni akartam a kivizsgálást mert régota probálmozunk.
Akkor csináltak uh-t. Azt mondta 17 mm a méhnyálkahártya vastagság rendesnél nagxobb uterus. Erre azt mondta vagy korai terhesség vagy nemsokára megjön. Nem lettem okosabb. De azota sem jött meg. Nem éltem semmibe bele magam. Vártam a mensest hogy akkor elindulok a kivizsgálás utján.de ez aggaszt hogy a tesztek hol ilyenek hol olyanok 😭😭😭. Feltenném a képet de egyszerűen nem tudom
Most megyek patikába. Remélem kapok ilyen tesztet. De valamilyet mindenképpen veszek.
Aztán gyülytök egy kis pisit. Megprobálok addig keveset inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!