Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A férfi beleegyezése nélküli...

A férfi beleegyezése nélküli gyermekvállalás ellen mit tehet a férfi?

Figyelt kérdés

Mivel a megtermékenyítést követően csak nő tehet a terhesség megszakítása érdekében ezért a férfi nem tudom hogy mennyiben felelős.

Tipikus példa erre amikor a nő ezzel próbálja maga mellett tartani a már válni készülő párját/anya akar lenni a férfi beleegyezése nélkül és inkább hazudik a fogamzás gátlásról.

Gondolom le lehet mondani a gyerekről de kötelezik gyermektartás fizetésére vagy bármi egyébre a férfit?

2021. ápr. 21. 00:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
9-es vagyok. Nyilván nem a nemi erőszakra gondolok. A kérdést fèrfikènt tettèk fel, azért nem sok nő erőszakol meg fèrfit. Nő vagyok, bàrmennyire szeretnèk gyereket, ha te pèldàd èrvènyesülne, és nemi erőszakból szàrmazna, elvetetnèm, nem azért mert nem lenne gyerektartàs, hanem azért, ahogyan fogant, és nem tudhatnàm egy agresszív apàtól örökölni fogja e a hajlamot. De! Ha a férjem azt mondaná, hogy meggondolta magát, vetessem el, elhajtanàm, és nem kellene a pénze sem, havi pár tízezer forintèrt nem dobnàm el a gyerekem. De ezt én úgy mondom, hogy tíz éve próbàlkozunk. Nagyon nem szép, amikor egy nő àtveri a pàrjàt, hogy vèdekezik, aztán követeli a pénzt, ezt a lelkiismeretèvel kell lejàtsza, mert a bíróságon az apa nem tudja bizonyítani, hogy ő nem akarta, sokan ezzel èrvelnènek, így marad az àltalànosítàs, és fizet az apa, ha akarta ha nem.
2021. ápr. 21. 08:04
 12/14 anonim ***** válasza:
98%

Nem túl életszerű, hogy a válás előtt álló vitás felek között annyira jó lenne a viszony. Ha pedig mégis szexelnek, a férfi a sok példa ellenére is védekezés nélkül beleélvez abba a nőbe, akiben már nem is bízik, mert válni akar, akkor a saját hülyesége adóját fizeti ki, gyerektartás formájában.

Nekem azért bőven vannak gazdagabb, sikeres üzletember barátaim (férfiak), őket is környékezik bőven az ilyen "tarts-el" nők, de érdekes módon van annyi eszük, hogy ne legyen potya gyerekük senkitől. Pedig hidd el, elég aktív nemi életük van...

Szóval szerintem a férfiakra is áll, hogyha igazán, komolyan nem akarnak gyereket, akkor nekik se lesz. Ha meg inkább hazárdíroznak egy gumi nélküli dugás kedvéért, akkor a dugás fontosabb volt mint a gyerek elkerülése.

2021. ápr. 21. 08:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
5# és a többiek..mikor értitek már meg h a bíróság a gyerek érdekét nézi..h ne halljon éhen..Nem érdekli h az anyja ribizli v sem ,az apja meg idióta...ennyi..Olyan nehéz felfogni? Nem kéne fűvel fával kefelni, főleg védekezés nélkül..ennyi.
2021. ápr. 21. 21:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Gumit húzol, pont.
2021. ápr. 28. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!