A férfi beleegyezése nélküli gyermekvállalás ellen mit tehet a férfi?
Mivel a megtermékenyítést követően csak nő tehet a terhesség megszakítása érdekében ezért a férfi nem tudom hogy mennyiben felelős.
Tipikus példa erre amikor a nő ezzel próbálja maga mellett tartani a már válni készülő párját/anya akar lenni a férfi beleegyezése nélkül és inkább hazudik a fogamzás gátlásról.
Gondolom le lehet mondani a gyerekről de kötelezik gyermektartás fizetésére vagy bármi egyébre a férfit?
Nem túl életszerű, hogy a válás előtt álló vitás felek között annyira jó lenne a viszony. Ha pedig mégis szexelnek, a férfi a sok példa ellenére is védekezés nélkül beleélvez abba a nőbe, akiben már nem is bízik, mert válni akar, akkor a saját hülyesége adóját fizeti ki, gyerektartás formájában.
Nekem azért bőven vannak gazdagabb, sikeres üzletember barátaim (férfiak), őket is környékezik bőven az ilyen "tarts-el" nők, de érdekes módon van annyi eszük, hogy ne legyen potya gyerekük senkitől. Pedig hidd el, elég aktív nemi életük van...
Szóval szerintem a férfiakra is áll, hogyha igazán, komolyan nem akarnak gyereket, akkor nekik se lesz. Ha meg inkább hazárdíroznak egy gumi nélküli dugás kedvéért, akkor a dugás fontosabb volt mint a gyerek elkerülése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!