Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van valaki itt akinek endometr...

Van valaki itt akinek endometriózisa van?

Figyelt kérdés
Leírná nekem, hogy mégis milyen ez a betegség, hogyan gyógyítják, mik a tünetek stb stb mindent ami csak eszetekbe jut. Milyen ennek a vizsgálata?

2021. márc. 19. 14:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok. És nem beszélve arról, hogy sokszor hiába mész orvoshoz nem vesznek komolyan... Össze se merem számolni, hogy mennyi pénzt elköltöttem már ez miatt különböző magánrendeléseken. 18-as sajnálom tudom, hogy nem egyszerű. Nálam is felmerült a bélérintettség lehetősége, de se uh-n se ct-n nem látszik. Felmerült bennem, hogy elmenjek-e béltükrözésre,mert egyenlőre nem műtenének, hanem az inszeminációt/lombikot erőltetik, de én úgy vagyok vele, hogy ha 1 maximum 2 imszem nem sikerül, akkor inkább műtét, nem merek így belevágni a lombikba.
2021. márc. 22. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!