Lehet endometriozis?
Az endometriózist laparoszkópiával szokták általában észrevenni.Főleg ha amúgy nincsenek tipikus tüneteid akkor a gyanúja is elég későn merül fel.( na meg gondolom van olyan orvos aki nincs is ilyen téren annyira otthon.)
Kérdés voltak e rá utaló tüneteid? Erős vérzés,erős,fájdalmas menstruáció.Vérképből nem látszik, uh-n sem.Az átjárhatósági vizsgálat meg ugye eleve nem erre szolgál az csak a petevezetékek átjárhatóságát mutatja..
Igen, durván fájdalmas a menstruációm. Vérzés most nem volt vészes. Darabos sem szokott nagyon lenni.
Csak azért kérdezem, mert azt mondták a meddőségiben, már csak az átjárhatósági vizsgálat van hátra, és jöhet az inszem.
De endometriozist akkor ki sem zártuk?!
Szerintem kérdezz rá náluk mikor legközelebb konzultálsz az orvossal.Amúgy pld amiket fentebb írtam sem biztos, hogy endometriózist takarnak, nekem hasonló van csináltak laparoszkópiát és nincs ilyen gond.Van ismerősöm akinél viszont valóban ez állt a nehezen viselhető menstruációs időszakok mögött.
A leírtak alapján nem zárták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!