Van olyan, hogy az endometriózis lehetetlenné teszi a lombik sikerességét/terhesség végigvitelét?
Egyik barátnőm épp most szült ezzel a betegséggel bár őt műtötték.
Szerintem ess túl rajta,jobb a békesség,mint a végig nem hordott terhesség.
Ja és a hcg hormon nagyon jót tesz ennek a betegségnek :)
Függ attól hogy hol van az endo, milyen besorolású. Nekem 1-es volt, ami csak kis plakkokat jelent. Ezt műtötték, pontosabban a laparoszkópos petevezeték átjárhatósági közben derült ki, hogy van és le is szedegette a doki. 1 évre rá estem teherbe. Így is kellett a lombik.
Pataki Zitának műtétek után sem sikerült...
Én a műtéttel nem várnék, addig a saját idődet húzod, ha aktív endometriózissal próbálkoztok. Hogy élnéd meg ha sikerülne, de pont emiatt el is menne a baba?
Soknak tűnik a fél év, de hidd el, jobb túl lenni rajta és tudni, hogy egy nagy akadállyal kevesebb.
Kedves kérdező? Megkérdezhetem, hogy sikerült diagnosztizalni az endometriozist? Az nem csak laparoszkopiaval látható?
Lombik előtt állok. 3 sikertelen inszem. Lapar műtét is szóba került, de nem akarom húzni az időt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!