37 évesen, endometriózissal mennyi esélyem van teherbeesni? Van akinek sikerült ezzel a betegséggel is?
Figyelt kérdés
Megmondták az orvosok. hogy nem kicsi a valószínűsége annak, hogy teherbeesem. Az első házasságomban 5 évig próbálkoztunk sikertelenül, majd volt egy kapcsolatom ahol 4 évig nem sikerült, illetve sikerült, de csak méhen kívüli volt. Igazából már beletörődtem,hogy nem lehet gyerekem,de lett egy párom, akivel nagyon szeretnénk ha lenne egy közös babánk.2019. szept. 7. 17:25
1/9 anonim válasza:
Barátnőmet megműtötték, utána gyors egymásutánban született 3 gyereke.
3/9 anonim válasza:
Mennyire ismered a betegséged? Van esélyed...nagyon sokan teherbe esnek így.Sőt .ennek a betegségnek kifejezetten jót tesz a terhesség,mert akkor nem terjed illetve megáll
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy elméletileg van esélyem. De csak nem csak nem akar összejönni. Összességében közel 10 évet próbálkoztam. Persze még reménykedem.
2019. szept. 7. 18:49
5/9 anonim válasza:
Mikor műtöttek?
Lombikkal próbálkoztatok-e. Nekem úgy jött össze endo műtét után háromnegyed évre.
6/9 anonim válasza:
10 év után nyilván nem a csodára kell várni, hanem orvoshoz fordulni és szükség esetén lombikra menni.
Ha 10 év alatt egy méhen kívüli lett csak, akkor a spontán teherbeesés esélye olyan alacsony, hogy kár vele számolni.
7/9 anonim válasza:
34 évesen szültem elsőfokú endometriózissal, petefészek ciszta műtétre rá másfél évre kb.
8/9 anonim válasza:
Hogyan alakult az életed, kedves Kérdező? Született babád?
9/9 anonim válasza:
Kedves mindenki el vagyok ezért keseredve hogy magam szerint tök biztosan endom van és az orvosok kb vàllukat vonogatjàk ràm :( akarok gyerekeket akár ötöt is de nagyon kevés esélyt látok rá, igaz hogy csak 3x próbáltuk és abból nem lett terhessèg. Van egy cisztàm hónapok óta de mióta nőgyógyászatra járok mindig szoktak lenni de csak nèzegettèk őket. Talán ha rák lenne is leszarnàk :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!