Endometriosis miatti laparoscopiás műtét után mi köze a munkahelyi kollégáknak ahhoz, hogy miért maradok 6 hétig táppénzen, miközben aki átesett közülük ugyanezen ők csak 1- 2 hétig nem dolgoztak?
Szerintem ezt én döntöm el, semmi közük hozzá!
Miért gondolják, hogy nemtettszésüket fejezhetik ki emiatt?
Szia
Mert az emberek főleg itt Magyarországon hihetetlenül érzéketlenek és csak is önmagukból indulnak ki.
Nekem is időbe telt az, mire rájöttem, hogy nem számít más véleménye.
Őket abszolút nem érdekli, hogy mi van veled csak, hogy neked ne legyen jobb.
Természetesen ha neked 6 hétre van szükséged 2 helyett akkor egyértelműen pihend is ki magad, az ők véleményük nem számít és nem szabad, hogy számítson 😊
A műtét még nem volt meg, ezértis nem értem miért kérdezgetik erőszakosan, hogy mikortól számíthatnak majd rám.
Szerintem jobb az ilyesmit rendesen kifeküdni, az az ő bajuk, hogy ennyire nem foglalkoztak az egészségükkel, hogy túl hamar visszamentek dolgozni
Egy műtét után nem az a cél, hogy minél tovább feküdjön az ember, hanem, hogy minél előbb mozogjon! Ezt majd a kórházban is tapasztalni fogod. De minden műtét utáni gyógyulásnak ez az alapja.
Szerintem túlmisztifikálod ezt a műtét dolgot, és miután túl leszel rajta; meg fogod érteni, mi volt a 'bajuk'. Ők már túl vannak rajta, te meg úgy mondasz előre 6 hetet, hogy fogalmad simcs az egészről.
Bölcsebb lenne kevesebbet mondanod, aztán ha úgy érzed, akkor még mindig mondhatod, hogy még maradsz.
De meglátod majd, hogy nem olyan vészes ez az egész, hogy hetekig az ágyat kelljen nyomni. Az más kérdés, ha valaki nem is akar dolgozni, és erre minden lehetőséget meg is ragad.
Nekem megadatott, hogy meddőség után lehessen egy császármetszésem is. Na az a laparoscop-os műtéteimhez képest igazán embert próbáló volt. Mégis elláttam a kezdetektől a babámat. De a kórházban is 24 órával egy ilyen műtét után sincs már elfekvés. Odatolják a babát, és onnantól csak mérni viszik el, max. 1 órára.
Szóval akarat kérdése is a gyógyulás. #1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!