Mi lehet ez? 10 napja volt missedem sajnos. A műtét napján véreztem egy kicsit, majd egy hétig semmi. Most meg néhány napja barnázgatok. Ez mi lehet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 13:25
1/2 anonim válasza:
Szia!
Tudod a missed ab. nem egyenlő egy rendes abortusszal, máshogy "tisztitják" ott bent, más a vérzés.Nekem fél évvel ezelőtt volt, miután kihoztak a műtőből alig volt valami, aztán 1-2 napig enyhe mensi szerű.Utánna barnázás.
Általában a műtét után 2 hétig mondható normálisnak a vérzés.
Ha nem fáj (erősen görcsöl) a pocakod, méhed, petefészked, nem vagy rosszul gondolok itt, szédülésre, hányingerre, lázra, akkor nincs miért aggódnod.A tested tisztul.Löki ki a nem oda való "dolgokat".
Nagyon sajnálom...átérzem a helyzeted.
Légy nagyon erős, és csak előre, nem szabad magadba fordulni!
2/2 anonim válasza:
én ugyancsak igy jártam 3-hónaposan és múlt héten műtöttek és semmi vér a műtét másnapja óta.Nagyon sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!