4.5 THS, egy honap alatt 0.98?
Figyelt kérdés
Sziasztok, baba tervezés előtt állunk de a TSH 4.5-ös értékű volt egy hónapja, elmentem endokrinológushoz kaptam rá kezelést és lecsökkent 0.987-re .
Ez normális, hogy ilyen gyorsan csökkent le ? FT4 es FT3 eddig is a referenciaértéken belül voltak, és most is. Volt meg valaki hasonló helyzetben?
2021. márc. 18. 09:54
1/10 anonim válasza:
Lehet kicsit megszaladt a gyógyszer mértéke. Nekem max 25 mikrogramokkal szokták mozgatni, úgy is jelentősen tud változni. De a gyerek szempontjából nem vészes az 1 alatti tsh, ha teherbe esel valószínűleg úgyis emelkedik majd, hisz elvonja tőled. Nem aggódnék a helyedben nagyon, de azért dokihoz menj vissza mindenképp.
2/10 anonim válasza:
Igen, ugyanígy volt nálam is, szinte ugyanilyen értékekkel. Sajnos nem minden esetben áll meg aztán azon az értéken amire lecsökken, nekem azóta se volt sose ilyen alacsony, utána pár hónap alatt 2,5-3 körülre ment vissza.
Jelenleg terhes vagyok, a legutóbbi mérésen megint 4.99, azóta már 100mg-ot szedek a gyógyszerből.
Ezzel azt akarom mondani, hogy jó pár hónapig fog még ingadozni, meg kell találni a neked megfelelő gyógyszer mennyiséget.
4/10 A kérdező kommentje:
Az mondta a doktornő , hogy a lehető legkisebb dozisban adja , mert viszonylag vékony vagyok, úgy latszik, ez is hatásos lett 😅
2021. márc. 18. 12:11
5/10 anonim válasza:
Nekem 3,55-ről 0,08-ra ment le 6 hét alatt, azt nem tudom normális-e, vagy van-e rá másfajta gyógyszer ami kevésbé viszi le, én is csak jövőhéten megyek vissza vele orvoshoz...
6/10 A kérdező kommentje:
Hú, az elég nagy változás, érzel valamilyen külömbséget ?
2021. márc. 18. 19:35
7/10 anonim válasza:
Érezni nem érzek semmit, a hajam jobban hullik mint korábban és 2 tizeddel magasabb az alaphőmérsékletem, mint amennyi gyógyszer szedés előtt volt.
8/10 anonim válasza:
Milyen gyogyszert szedsz és abbol mennyit?
9/10 A kérdező kommentje:
Euthyrox 25 mcg, nem tudom Magyarorszagon van-e ez a gyógyszer én erdelyi vagyok.
2021. márc. 19. 15:30
10/10 anonim válasza:
Nekem gyógyszer nélkül ment le-fel, 1-2 havi ellenőrzésekkel, endokrinológust teljesen hidegen hagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!