Emelt szintű érettségi Történelem 2019 felkészülési könyvek, idő?
Most kezdeném el tanulni a történelem emelt szintű szóbeli tételeit az oktatási hivatal oldalán feltüntetett 2019 tematika alapján kronólógiai sórrendben. Fel tudok ilyen rövid idő alatt készülni ? 05.08-án lesz az írásbeli és rá 3-4 hétre a szóbeli. Milyen könyveket érdemes vásárolnom, és esetleg milyen tanulási módszert lenne érdemes használni ?
Kérem csak olyanok írjanak akik tapasztaltak, és emelteztek már történelem tantárgyból. Esetleg szívesen beszélgetnél szintén most készülőkkel privát üzenetben tételesen megosztva .
Én egyrészt javaslom, hogy járj tanárhoz, mert az sokat tud segíteni, ha ő elmagyarázni dolgokat és a könyvről is öt meg lehetne kérdezni
Egyébként, ha nem a nulláról kezded a torit és sok energiát bele teszel, akkor lehet esélyed
Ezek remek könyvek, én ezekből készülök. Az első a szóbelire készít fel, a tételek ki vannak benne dolgozva, a másikban meg az egész töri anyag vázlata végig, én csak úgy hívom: a törisek bibliája. Mikor bevittem faktra, a többieknek annyira megtetszett, hogy egyből meg is vették ők is.
Az első könyvet meg még a tanár ajánlotta, és nála rendeltük meg.
Írhatsz nekem is, én is emeltezek, és eléggé félek, hogy fel tudok-e készülni... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!