Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy tarthatnám meg a gyerekem?

Hogy tarthatnám meg a gyerekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 hónapja volt egy egyéjszakás kalandom. Többnek indult, de sajnos annyiba maradt a kapcsoltunk... és itt a baj. Ma 1 hete, hogy késett a menstruációm meg sem gondoltam, hogy esetleg teherbe eshetek mert 2 éve problémám van a menstruációmmal folyamatosan késik vagy elmarad jártam nőgyógyászhoz, és rengetegszer voltam gyulladásban ezt kezeltük viszont azt mondta a menstruációs gondomra, hogy mivel ennyire kiszámíthatatlan nagyban befolyásolja a gyerekvállalásom tehát, hogy addig nem fog sikerülni a gyerekvállalás míg nem állítjuk be a ciklusom szóval ha tervezek akkor ír nekem erre gyógyszert. Nekem még nem volt tervbe a gyerek így nem foglalkoztam ezzel, ma mégis meglepetés ért mert pozitív lett a tesztem. Igen, tudom hogy nem lehet elég óvatos az ember, tudom hogy hibáztam de nem szeretném ezt a hibát kidobni a nyakamból. Magyarán nincs apuka, fogalmam sincs mit fog szólni ehhez de valószínűleg azt, hogy vetessem el. Vele sem szeretnék igazságtalan lenni, hogy mégis lesz egy gyereke ha akarja ha nem, de én nem szeretném elvetetni. Fiatal vagyok apummal élek még, viszont azt 100%ig tudom, hogy apa ezer százalék, hogy kivág a gyerekkel együtt. Tanácstalan vagyok esetleg ki mit tud mi ilyenkor a legjobb megoldás?

#Megtartanam
2021. márc. 7. 21:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

Ezt a gyermek otthon dolgot honnan veszitek? Már nincs ilyen. Ha nem megfelelő a környezet a gyerek számára (pl. nincs fűtés), akkor kiemelik a családból és nevelő szülőkhöz kerül, nem árvaházba.

De szerintem a Kérdező esetében nem ez történne, mert feltételezem, hogy normális körülmények között él, max.az apja kiakadna először, aztán meg ő lesz a leglelkesebb, hogy jön az unoka. Tipikus nagyszülői viselkedés.

2021. márc. 8. 11:03
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
11-es, kicsit tévedésben vagy. Magyarországon jelenleg több ponton is működik gyermekotthon, én magam is egy Budai gyermekotthonban dolgozok. Kevés a nevelőszülő, bár tény, hogy kisbabát szívesebben vesz magához egy nevelőszülő, de rengeteg kiskorú tartózkodik gyermekotthonban, sokan sok nevelőcsaládot megjárva és visszapattintva.
2021. márc. 8. 11:08
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
11-es, ismered az apját? Nem mindenki gondolja meg magát.
2021. márc. 8. 11:22
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

Először őszintén sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél .

Viszont amellett nem tudok elmenni hogy mennyire igazságtalan az élet , hány pár próbálkozik évekig majd lombikkal stb . és nem sikerül ,

Ott ahol nem várják pedig jön és nem sikerül megteremteni a megfelelő körülményeket ott pedig jön :/ biztos minden okkal történik , de bárhogyan is döntesz a jövőre nézve egy nagy tanulság ez neked remelem ...

Kitartást kívánok .

2021. márc. 9. 13:51
 15/20 anonim ***** válasza:
24%
Hogy jön ez ide???? Valaki meg kő gazdagnak születik más meg mélyszegénységbe😅 annyira gaz ezzel traktálni valakit hogy bűntudata legyen valami miatt amihez semmi köze ... 😅😅😅
2021. márc. 9. 18:55
 16/20 anonim ***** válasza:
67%
Ha valaki felelősen dönt nem jut ide . Sajnálom hogy a kérdezővel ez történt , de ettől függetlenül én sajnos látom a másik oldalt , ezért is írtam hogy az élet sokszor igazságtalan ..
2021. márc. 10. 12:31
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Kedves Kérdező! :) Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetbe kerültél. Az nagyon fontos, hogy szeretnéd megtartani a babát. Segítő szervezetek tudnak segíteni ebben a helyzetben akár a lakhatás biztosításával is. Vannak anyaotthonok, ami megoldás lehet. Apa nélkül sokkal nehezebb felnevelni egy gyereket, de nem lehetetlen. De azért érdemes vele is beszélni. Vagy ha teljesen kilátástalannak látod ezt a helyzetet, még ott az örökbeadás, ami nagyon nehéz döntés, de vannak, akik ebben látják a megoldást. Minden jót kívánok! :)
2021. márc. 14. 09:20
 18/20 A kérdező kommentje:

Ha kihordok egy babát , a szívem alatt 9 hónapig utána hol volna szívem örökbe adni?

Anyaotthon.. ha egyszer babát vállalok normális körülmények közé szeretném megszülni. Nem egy anyaotthonba.

Azt hiszem ez rádöbbentett mi a helyes megoldás.

2021. márc. 14. 09:32
 19/20 A kérdező kommentje:
Az anyaotthon különben is 1 évig nyújt biztonságot utána menni kell. Hova menjek majd az utcára?
2021. márc. 14. 09:34
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia kérdező!Hogy döntöttél végül?
2021. máj. 28. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!