Milyen indokkal tarthatnak ott NST után?
Holnap megyek a 2. Nst vizsgálatra, és ismerőseim szerint vigyem magammal az összepakolt kórházi csomagokat, hátha bent tartanak szülni (39 hetes leszek pontosan)
Én viszont nem értem errr milyen indokuk lehetne. Minden tökéletes, az egész terhességem problémamentes volt és most is az, jóslófájasom sosem volt és teljesen zárt vagyok, nem hiszem hogy jönni akarna a baba most még, és nem szeretném, hogy indítsák. Erre milyen okuk lehet?
Amúgy fél óra a kórhaz kocsival tőlünk, tehát ha bent tartanának is visszaér a parom egy órán belül a csomagokkal. És gondolom egy óra alatt nem szülök meg úgysem. Feleslegesen nem szeretném még eltenni...
Ha van, aki utánad vigye a cuccot, felesleges cipelni.
Milyen indokkal? pl rossz magzati szívhang. Nem elég?
Fölösleges magaddal vinned, iratok legyenek nálad, az a fontos. Majd a párod beviszi, ha itt az idô.
Ha minden rendben a szívhanggal, mehetsz haza.
Ahogy elsô írja, rossz szívhang esetén avatkoznak be, de eddig is minden rendben volt, most is az lesz! :) A csomagok meg a legkevesebb, majd megy utánad.
Rossz szivhang eseten.
De nálunk pl mernek vérnyomást is és ha az magas, akkor is maradni kell.
Én is csak nst-re mentem, 38+2 naposan, nem volt jóslófàjásom egy sem, a méhszàj is zàrva volt. Nst teljesen rendben, uh-n kiderült, hogy kevés a magzatvìz. Azonnal szülőszoba, burokrepesztés, 6 óra múlva kezemben volt a kislànyom.
Mivel mi 40 km-ről jàrtunk vizsgálatra, mindig a kocsiban volt a kórhàzi pakkom (meg az őssejtes doboz). A párom örült, hogy nem kellett kétszer levezetnie hazàig az utat, nagyon ideges volt miattunk.
Utolsó: Ha zárt lett volna a méhszájad, nem tudtak volna azonnal burkot repeszteni. Ugyanis zárt méhszájon keresztül nem lehet.
Kérdező: Ha nem látnak semmi problémát, nem fognak bent tartani. Ha látnak valami problémát, és esetleg mégis bent kell maradni, akkor a párod behozza a cuccot, ennyi. Nem értem miért kellene minden NST-re nagy pakkal menni.
Nekem 38ik héttől mindig itt volt a pakk a kocsiban. Semmi jóslóm nem volt, minden rendben volt szerintem. Bementem nst-re 39 hetesen (annyira jól voltam, hogy egyedül mentem kocsival).
Ott derült ki, hogy csak én vagyok jól. A babának rossz a szívhangja, és 2 cm-re ki vagyok tágulva (semmit nem éreztem magamon). Szülőszoba, indítás, 2,5 óra alatt meglett a lányom. A kocsit meg anya vitte haza.
Persze azonnal hívtam a férjem (aki dolgozott, nem is ment haza, mondjuk ha otthon a táskám), és jött utánam.
ha nincs nálad a csomagod, és netán bent kell maradnod...kórházban úgyis megkapod, amire szükséged van, míg nem ér be a párod a bőrönddel
én busszal jártam NST-re, érdekes lett volna húznom-vonnom a táskámat mindenhéten :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!