Ha nem tarthatnátok meg a kisbabátokat ti örökbe adnátok?
Sajnálom, én is elvetetném.
Nem tudnék arra gondolni, hogy esetleg rossz családban szenved :(
Nem adnám.
Ezzel az erővel adjam örökbe a 4-5 éves gyereket is, ha elvesztem a munkámat és ! pillanatnyilag! egyszerűbb lenne az élet gyerek nélkül? Vagy mindenki adja örökbe, aki nem tud minden drága hightech kütyüt megvenni karácsonyra a kamasznak, és más családban jobb élete lenne?
Nekem 14 a legnagyobb, terveim szerint még kb. 10 évig tanulni fog ő is, a legkisebb jövőre érkezik, az még 25 év felelősséget jelent. Ez alatt biztos, hogy leszünk fent is, lent is, jöhetnek problémák, sorscsapások, érhet nagy szerencse, váratlan esemény, stb. Egy negyed évszázad.
Akkor most adjam örökbe?
Lehet, hogy pillanatnyilag nincsenek ideális körülmények, hogy egy gyerek megszülessen. De egy év alatt is hatalmasat fordulhat minden, és akkor sose bocsájtom meg magamnak, hogy eldobtam.
De lehet bármilyen küzdelmes időszak, még sohasem bántam meg, hogy megszültem őket.
Számomra ember és mire valaki oda jut hogy elveteti már legalább 8 hetesek szoktak lenni az embriók, ami már minden csak nem sejtcsomó..
Annyira szűrve vannak az örökbefogadó szülők hogy szerintem csak valami nagyon szélsőséges eset lehet az hogy rossz emberekhez kerüljön egy gyerek. Egyébként is, már simán adható nyíltan örökbe egy baba, nem kell titkosnak lennie. Így látható is ahogy cseperedik és legalább az esélyt megkapta az életre, amihez joga lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!