Ti hagytátok már magára a lakásban a kisbabátokat? Mennyi időre?
Anyósom a múltkor nálunk bekeverte a cuccai közé az egyik fontos iratunkat, amit ma áthozott. A babánk aludt a kiságyában, egyedül vagyok vele most itthon. 7 emeletes liftes házról van szó, és önzáródó ajtónk van.
Anyósomnak mondtam, hozza fel a cuccot, és ő megsértődött, hogy nem igaz, hogy pár percre nem tudom otthagyni azt a gyereket és emiatt be kellett dobnia a parkolóórába pénzt. Meg hogy ő a boltba is átment, meg a kertbe is kiment, míg a gyerekei az emeleten aludtak.
Szerintetek túlzás, hogy én a szeméttel sem ugrok le, ha a gyerek nincs velem? Ti a boltba is átmentek?
Nem hagyom magára. Egyetlen percre sem. Mióta kettő van meg pláne nem. Még a szemetet sem viszem ki, akkor viszem ki, ha a férjem is itthon van. Egy fél perc alatt megvan a baj, ha az ember nincs jelen.
Anyósod vagy lusta, vagy sóher, vagy nem is tudom... hagyjuk. Te csak hallgass a belső hangodra! Jókat súg!
Kidobtam egyszer a szemetet úgy, hogy a kicsi rám volt kötve hordozóban, a három évesem meg evett és mesét nézett a nappaliban. Szóltam neki, hogy ledobom a szemetet, evett, fel sem nézett, csak annyit mondott, hogy "oké anya". Panelben lakunk, a tíz méterrel az ajtónk mellett levő szemétledobóig mentem el, az egész kb. 1 perc volt.
Ez volt a maximum. És ekkor is rohantam vissza, nehogy akkor találjon ki valamit, persze, esze ágában sem volt.
nem hagyom magára, olyan volt hogy kertes házban kiszaladt 10 métert a kukáig...ha ennél hosszabb időre jövök ki míg alszik, akkor bekapcsolom a baby phonet.
mellesleg anyósod sem úgy értette hogy teljesen hagyd egyedül, hanem hogy Te menj le és nem ő, magyarán ő maradna fent vele...nem?
Igen hagytam egyedül. Bár a válaszokalapján biztos meg leszek kövezve. Amikor aludt a baba fiam képes voltam leszaladni a boltba. Panelban laktunk és az ajtónkkal szemben volt a bolt. Figyelőt vittem magammal.
Most nagyok. Ma pl a kicsi 10 hónapos aludt a középsővel átmentem a sarki boltba a négy éves fiam addig mesét nézett. Benne teljesen megbízom. Mondtam hogy átmegyünj a boltba mindjárt jövünk. Tudom jönnek a válaszok, hogy nem lehet megbízni gyerekben stb... lehet laza vagyok nem tudom...az hogy a szemetet se vigyem ki mig alszik az nekem durva túlzás. Még akkor a postáshoz sem mehetnék ki?
Valaki írta, hogy míg a férje levitte a büdi pelenkát megfordult a gyerek. Gondolom kiságyban volt nem? Csak nem történt nagy baja attól, hogy megfordult...
Mikor panelban laktunk úgy vittem le a szemetet, hogy vittem a lakáskulcsot nehogy becsapódjon az ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!