Ti hagytátok már magára a lakásban a kisbabátokat? Mennyi időre?
Anyósom a múltkor nálunk bekeverte a cuccai közé az egyik fontos iratunkat, amit ma áthozott. A babánk aludt a kiságyában, egyedül vagyok vele most itthon. 7 emeletes liftes házról van szó, és önzáródó ajtónk van.
Anyósomnak mondtam, hozza fel a cuccot, és ő megsértődött, hogy nem igaz, hogy pár percre nem tudom otthagyni azt a gyereket és emiatt be kellett dobnia a parkolóórába pénzt. Meg hogy ő a boltba is átment, meg a kertbe is kiment, míg a gyerekei az emeleten aludtak.
Szerintetek túlzás, hogy én a szeméttel sem ugrok le, ha a gyerek nincs velem? Ti a boltba is átmentek?
Én hagytam màr egyedül,sokszor. Persze nyilvàn màs a 10 emeletes panelba bezàrni a lakàsba,mint nekem a tàrsashàz földszintjén(2emelet van összesen) nyitott ajtó mellett kimenni a kertbe vagy a folyosón beszélgetni a szomszéd anyukàval.
Mondjuk a sarki boltba nem megyek àt,ha csak én vagyok itthon vele.
Kertes ház. Udvarra ha kiszaladok, akkor járókába teszem (postás, büdi kuka). Ha majd tud járni, akkor jön velem. Ha hosszabb időre megyek ki, akkor kiviszem.
Ha alszik, akkor kiszaladok siman. Ha hosszabb időre megyek ki (kertészkedés, nagyobbal játszani), akkor bébiőrt viszek.
Kerten kívűl csak akkor mentem, amikor aludt, és a szomszédból hazahoztam a nagyot (nem hosszabb idő, mint egy postás), és csak őrrel.
Bérház földszinten laktunk a bolt annyira volt, mint most a kertbe a kamra.
Mindennap aludt 10-12 kozott, a kisagyban addig at szaladtam a boltba gyorsan kivettem kutyát egy kis körre.mar 3 eves semmi baja nem történt soha.
Most kisteso 2 honapos kertesben lakunk, teregetni is kikell, kukát kirakni, medencét befedni, de meg a babakocsit is előkell vennem ha sétálni akarunk, ugyhogy szinten van, hogy egyedul van 10 percekre.
Mondjuk a 7. Emeletről en sem mennek le, amilyen makom van el romlana a lift es ugy mar soká ernek vissza...
panelba nem hagynám magára ha emeleteket kell sétálnom/lifteznem. ha a földszinten lennék akkor babaőrrel a kezembe elszaladnék az 5 méterre lévő postaládáig. de mi kertesben lakunk és igen bent hagyom egyedül a házban míg alszik. nem egyszer volt hogy jött a postás/futár/óraleolvasó...kezemben a babaőrrel kimentem és elintéztem a dolgokat. ugyan így minap kifeküdtem napozni míg a fiam aludt...ott volt a babaőr mellettem. de amikor fent van és jön a postás...stb akkor jön velem, amikor kisebb volt akkor az ölembe vittem magammal és bénáztam hogy alá tudja írni :) de pl a kert végébe nem megyek ki ha alszik mert addig nem ér el a babaőr és nem hallom ha valami van.
azokat nem értem akik a boltba ugranak le...nem is értem hogy van bátorságuk.
én egyszer mentem boltba mikor a fiam aludt, össze is futottam a sokadik szomszéddal és kérdezte hol a fiam. simán rávágtam hogy alszik, hát azt a döbbent, elkerekedett tekintetet meglátva azonnal hozzátettem hogy az apja otthon van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!